DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
Advert
Advert

Teymur yapay zekanın geleceğini anlattı

Batman’da öğrencilerle bir araya gelen Dr. Ekrem Teymur yapay zekanın geleceğini anlatt.

Teymur yapay zekanın geleceğini anlattı
Advert
25.05.2024 20:51
119
A+
A-

“Yapay Zekâ ve Geleceğimiz” konulu konferansta konuşma yapan Haberler.com Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ekrem Teymur, yapay zekanın dünü bugünü ve geleceğini anlatırken olası tehlikelerine de değindi.

Batman‘da “Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları” projesi kapsamında, Dr. Ekrem Teymur tarafından ortaöğretim öğrencilerine “Yapay Zekâ ve Geleceğimiz” konulu konferans verildi.

Necat Nasıroğlu Külliyesi’nde bulunan Hatice Nasıroğlu Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut Kurtaran, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Çankaya, Şube Müdürü Edip Altun, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

“Yapay Zekâ ve Geleceğimiz” konulu konferans İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran’ın açılış konuşmasıyla başladı. Kurtaran’ın konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Çankaya öğrencilere başarı için çok çalışmanın gerektiğini vurguladı, araştıran sorgulayan ve hayal kuran bir neslin ancak geleceğin çağını yakalayabileceğine dikkat çekti. Çankaya, kurumsal olarak ilimizde yürütülen ve hedeflenen bilişim çalışmaları ve ilgili kısa bir sunum yaptı.

EKREM TEYMUR, ÖĞRENCİLERİN SORULARINI YANITLADI

Çankaya’nın konuşmasının ardından sahneye Haberler.com Yönetim Kurulu BaşkanıDr. Ekrem Teymur gelerek, “Yapay Zekâ ve Geleceğimiz” konulu konferans konuşmasını yaptı. Teymur, yapay zekânın insan hayatına giriş sürecinin dünü bugünü ve geleceği, yapay zekânın kullanıldığı ve gelecekte kullanılacağı alanlar, insan hayatına kattığı kolaylıklar ile olası tehlikelerini içeren konuşmasını yapıp öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.