DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
Advert
Advert

PROVOKATÖR VEKİL YİNE HALT ETTİ …

PROVOKATÖR VEKİL YİNE HALT ETTİ …
Advert
23.06.2024 20:12
6
A+
A-

Mardin’in DENsiz vekillerinden biri olan DEM Partisi Milletvekili Saliha Aydeniz 15 kişinin yanarak can verdiği yangın faciasından sonra, vefat edenlerin taziye çadırında konser vermeye ve şov yapmaya kalktı.

Her fırsatta PKK ve Kirli ideolojilere maşalık görevini misyon edinmiş bu tür siyaset kalkanı arkasına saklanan hadsiz ve hain kişiler taziye çadırı, insan ve toplum acısı demeden kirli kalpleri ve niyetlerini ortaya koymaktan, toplum huzurunu bozmaktan ve kinlerini kusmaktan vazgeçmemeye devam ediyorlar.

Taziye çadırına başsağlığı dileğinde bulunmak üzere giden Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Ak Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday ve beraberindeki heyetle karşılaşan Milletsiz Vekil Saliha Aydeniz alanı fırsata çevirip provakasyonda bulunarak Vali Tuncay Akkoyun’a “ Hangi yüzle buradasın “ şeklinde tepki gösterdi.

ŞEREFLİ KÜRT HALKI VE TAZİYE SAHİPLERİ GEREKENİ YAPIP HADSİZ VE NURSUZ BU VEKİLE GEREKEN CEVABI VERSELERDE YİNE KENDİSİNE BİR KAÇ SORU SORMADAN GEÇMEYECEĞİZ.

  • Zihniyetinizin ahlaksızlığını bildiğim için size taziye ziyaretleri adabını hatırlatıp UTANMIYORMUSUN demeyeceğim.
  • Bu güne kadar eşşek yüküyle aldığın vekil maaşı ve vekillik imkanları karşılığında bölge halkına zerre bir faydan veya bölge kalkınmasına yönelik ne gibi bir icraatın var ?
  • Yangın süresince saniye saniye koordinasyon merkezine Başkanlık yapan Mardin Valisi Tuncay Akkoyun ve Devletin şerefli insanları yangın mahallinde canla başla çalışırken acaba sen nerede ne halt işliyordun ?
  • Vali ve vatandaşlar omuz omuza yangın süresince çabalarını en üst düzeyde sürdürürken senin o Büyükşehir Belediye Başkanın nerede ve ne yapıyordu ?
  • Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, Ak Parti İl Başkanı Vahap Alma ve tüm yönetimleri sahada kalkan görevi yaparken, sen ve kirli zihniyetinizin ürünü olan şebekler neredeydiniz ?
  • Jandarmanın şerefli Türk askerleri, Emniyetin şerefli Polisleri Kürt Türk demeden vatan ve Millet uğruna o yangının tam orta yerine kendilerini atıp insan kurtarırken, senin ağzından çıkan dışkı türündeki sözlerin ve sözlerine şak şak yapan itlerin nerede ve ne yapıyorlardı ?

Olmadı saliha olmadı … bu da gol değil …

40 yıldır bölmeye çalıştığınız vatan ve millet değerlerini bölemediniz, BÖLEMEYECEKSİNİZ. Kürt Türk arasındaki sokmaya çalıştığınız nifak tohumları yeşermedi YEŞERMEYECEK. Toplumu pis niyetlerinize artık daha fazla maşa edemeyeceksiniz. Bu yüzden halt ettiğin bu eyleminden, provokasyonundan dolayı özür dile ve o kutsal vekillik görevinden de istifa et. Senin ne bölgeye, ne dünayaya, ne de her hangi bir toprağa maydanoz olma kriterin bile yok. Ülkemi, Milletimi ve Şehrimin insanlarını rahat bırak ve DEFOL …

Advert
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.