DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
Advert
Advert

ÇUHADAR KRİZİ BÜYÜYOR …

ÇUHADAR KRİZİ BÜYÜYOR …
Advert
30.06.2024 14:10
41
A+
A-

Diyarbakır Mardin yangınında 15 vatandaşın ölümüne ve onlarca insanın yaralanmasına neden olan yangın faciasının etkileri sürüyor. DEM Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ve DEM Partili Mardin Milletvekili Saliha Akdeniz’e provakatör suçlaması yapan Türkiye’nin Yaşam Koçu Murat Çuhadar’a DEM partililer adeta ateş püskürüyor.

Ülke genelinde önemli bir kanaat önderi olan Murat Çuhadar’a karşı yoğun tehtid ve ssaldırı ihbarları yoğunlaşırken, telefonla ulaştığımız Murat Çuhadar ise Meydan okumaya devam etti ve 25 yıllık terörle mücadelesinde bir türlü havlayan köpeğin ısırmadığını söyledi.

Çuhadar açıklamasında şunları söyledi. “ 40 yılı aşkın bir süredir kahpe PKK ve siyasi uzantıları ülkemizde kan dökmeye, bölücü faaliyetlere ve kardeş halkları birbirine kırdırmaya devam ediyor. Ancak şerefli Kürt halkı hiçbir zaman bu oyuna gelmedi ve gelmeyecektir. Bunların asla kürthalkı ile ilgili iyi niyetleri olmadı. Maşa ve korku salarak kullandıkları bir kesimin istikbalini ve ömürlerini ellerinden çaldılar. Tüürkiye’de yaşayan hiçbir vatandaşın ırk ve inanç farklılığı aramızdaki kardeşliği ve birlikte yaşam mücadelemizi engelleyemeyecek.

Ahmet Türk başta olmak üzere ve ardından provakatör vekil Saliha Akdeniz asla halkın menfaatleri uğruna iş yapmamakta ve öyle de bir niyetleri yoktur.

ÇUHADAR CHP HEYETİNE ATEŞ PÜSKÜRDÜ …

Yangın faciasından sonra mardin ziyaretinde bulunan CHP yönetimini PKK ve Siyasi uzantılara çanak tutan olarak gösteren Murat Çuhadar şunları söyledi. “ Kirli ideolojilere ve bölünme çabalarına maşalık ve çanakçılık yapan CHP ekibi Mardin’e sözüm ona geçmiş olsun ve taziye ziyaretinde bulundular. Ancak bu ahlaksız ekip bölge ziyaretlerinde sadece Ahmet Türk’ü ziyaret edip ardından taziye evine uğradılar. Devletin Valisi ve dolayısıyla Devleti es geçip yok saydılar. Bu ahlaksız zihniyetin hakkını ve haddini elbette bu halk verecektir. Şeklinde konuştu.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekasına ve Milletin huzuruna kimsenin hasar veremeyeceğini ifade eden Murat Çuhadar önümüzdeki hafta Mardin’e gelerek bir basın toplantısı düzenleyeceğini ve DEM Partisi ile CHP’nin gerçek yüzünü bir kez daha yüzlerine haykıracağı ifade edildi.

Advert

Murat Çuhadar Kimdir ?

Aşiret niteliği olan büyük bir ailenin son yıllardaki liderliğini yapan Murat Çuhadar, Siyasi Danışman olarak uzun yıllardan beri Türkiye’de sosyal siyaset alanına yön veren isimler arasında anılıyor. Gazeteci & Yazar kimliğinin yanı sıra ulusal kanallarda Tv Programcılığı ve Türkiye’nin Yaşam Koçu ünvanıyla uluslararası arenada tanınırlığı olan bir isimdir.

Kuzey Irak Devlet Başkanı Neçirvan Barzani ile yakın dostluğu ve Barzani’ye Borsa danışmanlığı yapan Çuhadar, Kuzey Kıbrıs eski Dışişleri Bakanı Serdar Denktaş’a da sosyal danışmanlık yapmıştı.

Türkiye’de Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığı ile bilinse de bir dönem İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Başdanışmanlığını yaptı. 6’lı masanın devrilmesinde etkin rol oynayan Çuhadar daha sonra Türkiye’nin Yüzyılı’na destek vererek yeniden Erdoğan saflarına katıldı.

Birçok ünlü ismin danışmanlığını yapan Çuhadar , Sakıp Sabancı’ya proje koordinatörlüğü, Genpa Holding Başkanı Zeynel Abidin Erdem’e Sosyal Danışmanlık, AbdurrahimAlbayrak’a koçluk ve Bir çok ünlü sanatçıya Yaşam Koçluğu yapmasıyla bilinmektedir.

 

Yazı – Nazik ORAN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.