DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
28°C
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Advert
Advert

ŞEREFSİZ KÖPEKLER SAHNEDE …

ŞEREFSİZ KÖPEKLER SAHNEDE …
Advert
23.06.2024 12:55
7
A+
A-

Diyarbakır’dan Mardin’e uzanan ve ülkeyi yasa boğan yangın faciası PKK ve şer güçlerin fırsat aracı haline getirilmeye çalışılıyor.

12 Vatandaşımızın ölümüne ve onlarca yaralı vatandaşın acısına neden olan yangının ilk saniyelerinden itibaren Mardin Valisi Tuncay Akkoyun başında bulunduğu koordinasyon merkezinde, Devletin tüm birimleri tam kadro canla başla mücadelelerini vermiş ve vermeye devam etmektedirler. Kusursuz sürdürülen kurtarma ve söndürme operasyonunda eksik olan tek şey DEM’li Belediye Başkanı Ahmet Türk’tü.

Olayı manipüle etmek için var güçleriyle çalışan PKK sempatizanı grupların sosyal medya üzerinden yayınladıkları videolarda Devleti aciz düşürme, ihmal etmiş gibi gösterme ve Türk Kürt ayırımcılığına yönelik algı noperasyonları yaptıkları video içeriklerinde bölücülüğün ve kahpeliğin zirvesini göstermiş durumdalar.

Ülke genelinde yaymaya çalıştıkları kirli provokatif videolarda sanki bölgenin kürt yoğunluklu vatandaşlardan oluştuğu için Devletin söndürme ve kurtarma çalışmalarında gerekli iş ve işlemleri yapmadıklarını ortaya koymaya çalışıyorlar. Bu sayede batıda yaşayan vatandaşlarıda bu tuzağa düşürmek için var güçleriyle yayınlarını sürdürdüklerini görmekteyiz.

Yangının ilk saniyelerinden beri Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, İlgili birim amirleri, Jandarma, Emniyet’in yanı sıra Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, Ak Parti İl Başkanı Vahap Alma ve yoğun bir partili grup aralıksız bir şekilde çalışmaların başında durup, tüm önlemlerin alınmasında aktif rol oynadıkları halde provakasyon ekiplerinin başı DEM Partili Ahmet Türk ise olaya dışardan seyirci pozisyonunda duruş göstermeye devam etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın süreçte an be an dahil olarak bilgi aldıkları ve takviye unsur aktarmalarına rağmen şer güçler sosyal medyada kahpe faaliyetlerine devam ettiler.

Türk Kürt Arap Süryani Keldani demeden her bireyin insan olma özelliğinden kaynaklı görmesi gereken saygı ve ilgiyi Büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti sonuna kadar göstermiştir ve göstermeye devam edip acıları saracaktır. Yangının çıkış sebebindeki ihmaller konuşulacak sonraki konudur. Şimdi konuşulması gereken ve yapılması gereken dayanışmadır.

Advert

Bu vesile ile Yangın Faciasında Devletin şerefli ve şefkatli kollarını sonuna kadar vatandaşına açan başta

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a

İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’ya

Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya

Mardin Valimiz Tuncay Akkoyun’a

Mardin Milletvekilimiz Faruk Kılıç’a

Ak Parti İl Başkanımız Vahap Alma’ya

İlgili tüm destek ekipleri ve canını hiçe sayarak kurtarmada gönüllü rol alan tüm vatandaşlarımıza minnet ve şükranlarımızı arz ederiz.

Murat Çuhadar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.