DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
Advert
Advert

VAHAP ALMA SONRASI, ERKAN KANDEMİR DOSYASI

31 Mart seçimleri sonrası Ak Parti’de kadro değişimlerinin başlayacağı sinyali verilmişti. Ancak Görevden alanların, Görevden alınmamaları konusunun ardındaki sis perdesini aralıyoruz.

VAHAP ALMA SONRASI, ERKAN KANDEMİR DOSYASI
Advert
27.06.2024 14:20
22
A+
A-

Son olarak Ak Parrti Mardin İl Başkanı Vahap Alma kurban edildi. Pardon fatura ona kesildi, yine pardon ihale ona kaldı, çok pardon GÖREVDEN ALINDI. Yolsuzluk yapmadığı için görevden affı istenmedi. Direk görevden alındı.

PEKİ ONU GÖREVDEN ALANLAR TAKIMINA BAKALIM :

Erdoğan ve Ak Partinin ülke genelinde ivme kaybetmesine sebep olan en önemli aktörlerin başında Erkan Kandemir ve oluşturduğu takım gelmektedir. Toplum nazarında etkisi ve karşılığı olmayan, siyasi ve ahlak sorunu olan bir çok ismin İl,ilçe başkanı olarak atanması, aday belirleme sürecinde ne kadar ofsayt isim varsa aday olmalarının sağlanması ve daha açacağımız pandora kutusunda okuyacağınız Erkan Kandemir senaryolarından sonra Erdoğan’a başka düşman gerekmediğini hep beraber göreceğiz.

Gelelim muhteşem koordinatör Ayşe Suna Bölek, bu hanımefendinin vakur, kibirli, çok bilmiş ve baştan sona yanlış analiz ve raporlama sistemiyle belirlenen adaylar üzerindeki etkisi sonucu Ak Parti ve Erdoğan Mardin’de yine büyük bir hezimete uğradı.

Yusuf Ziya Yılmaz ve Ali İhsan beylerin seçim süreci dosyalarınıda büyük bir titizlik ve kimsenin GIK çıkaramayacağı bir netlikle önümüzdeki günlerde pandora kutusu başlıklı yazımda okuyacaksınız.

Sonuçta seçim kaybedildi. Ak Partinin toplum nazarındaki hali ANAVATAN Partisinin son dönemdeki durumuna düştü. Milletin adamı Erdoğan ise bu şebeke takım ve bu takımın kurdukları ilişkiler nedeniyle itibarı yerle bir oldu. Halk artık Erdoğan’a güven problemi yaşıyor ve bunun ilk sıradaki müsebbibi yukarıda yazılı isimlerdir.

Gelelim Ak Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma’nın görevden alınışına… Hak etmişmiydi ? hatası neydi, nerede eksik yaptı ? daha soracağınız ne soru olursa olsun ortaya çıkacak cevap şudur. Vahap Alma şerefli bir İl Başkanlığı ve Erdoğan zihniyetine uygun bir yönetim şekliyle görev sürdürdü. Elbette her görevin bir sonu vardır ama bunun şekli ve zamanı böyle olmamalıydı.

Advert

Vahap Alma siyasi kumpasın kurbanı oldu …

Şimdi asıl konuya yerel de bakalım. Bildiğiniz gibi bizim entelektüel, yakışıklı, metroseksüel, kibar, nazik ve emeklinin anasını ağlatan bir bakanımız var. Vedat Işıkhan. Canı istediğinde siyasi listelere müdahil olan, Erdoğan’a ulaşım rahatlığı ve imkanı olan falan filan. Bu beyefendinin hiç mi Mardin’deki siyasi dokudan haberi yok ve hiç mi bu ihanet şebekesinin oyununu bozmaya cesareti yoktu. Yoksa Ankara’da yaşayan yeğenini Mardin Belediyesine Meclis Üyesi yaptırdığı gibi, başka yerde yaşayan kuzenini İl Başkanı yapma gibi bir hevesimi var ?

Peki Ya Orhan Miroğlu ? MKYK üyesi, partinin en üst organında görev yapan etkili bir isim. Erdoğana yakın ve profesyonel bir siyasi figür. Oldu mu şimdi Orhan abi ?

Gelelim bir türlü hazırlık okuyan ve sınıf atlayamayan Milletvekilimiz Muhammed Adak’a, kep atıp Milletvekili olmaya halen niyetin yok mu kardeşim. Bu kadar pasifliğin altında yatan gerçek sebep ne ?

İlimciler, Ensarcılar, Menzil nöbeti tutan amcalara ne demeli ? Şimdilik bişey dememeli. Onlarda pandora kutusundaki yerlerini aldılar.

Neyse …. Şimdilik Vahap Alma’ya verdiği emek, çaba ve hizmetlerden ötürü teşekkür ediyor. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.

Murat Çuhadar

Türkiye’nin Yaşam Koçu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.