DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
Advert
Advert

“8 MAHALLEMİZ İÇİN ACİL SERVİSİN AÇILMASINI İSTİYORUZ”

Batman Muhtarlar Derneği Başkanı ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Abdülsamet Akgül, kendisini ziyaret eden AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’ndan, mahallerinde bulunan semt polikliniğindeki acil servisin hizmete sunulmasını istedi.

“8 MAHALLEMİZ İÇİN ACİL SERVİSİN AÇILMASINI İSTİYORUZ”
Advert
01.07.2024 09:00
17
A+
A-

“ON BİNLERCE İNSAN FAYDALANACAK”

Hürriyet Mahallesi başta olmak üzere Karşıyaka, Seyitler, Güneykent, Petrolkent, Huzur, İluh, Yeşiltepe ve daha birçok mahalle halkının semt polikliniğinden faydalanacağını belirten Başkan Akgül, bu hizmetin acilen verilmesi gerektiğini söyledi. Batman Muhtarlar Derneği Başkanı ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Abdülsamet Akgül; “Sayın vekilimizi Mahallemizde ve Muhtarlar Derneği ofisinde ağırladığımız için çok mutluyuz. Bizleri kırmadığı için kendisine teşekkür ederiz. Hürriyet semt polikliniğinin acil servisinin hizmete girmesi için sayın vekilimizden girişimde bulunması için ricada bulunduk. Burada en az 8 mahalle ve on binlerce insanımız faydalanacaktır. Buda Eğitim Araştırma Hastanesinin ve diğer hastanelerin sağlık hizmeti yükünü hafifletecektir. Amacımız her kesime hizmetin eşit ve adaletli bir şekilde gitmesidir. Acil servisi hizmetinin gelmesi için sayın vekilimize olan inancımız tamdır.  Çünkü bazen acil durumlarda herkesin aracı olmadığı için vatandaşlarımız Eğitim Araştırma Hastanesine gidemiyor ve buda ciddi bir mağduriyeti beraberinde getiriyor.24 saat hizmet verecek acil servisinin hizmete girmesini dört gözle bütün halkımızla beklemekteyiz.” diye konuştu.  AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ise, Batman Muhtarlar Derneği Başkanı ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Abdülsamet Akgül’ün talebinin güzel ve anlamlı olduğunu, hayata geçirilmesi için gerekli girişimlerde bunacağını söyledi. Yapılan ziyaretin ardından Nasıroğlu ve beraberimdeki heyet, Batman Muhtarlar Derneği Başkanı ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Abdülsamet Akgül ile birlikte, esnaf ile vatandaşları ziyaret edip sohbet ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.