DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

BAŞKAN ÇETİN, ACİL ÖNLEM ALINMALI

MHP Batman İl Başkanı Çetin, Kazaların Önlenmesi İçin Acil Önlemler Alınmalı

BAŞKAN ÇETİN, ACİL ÖNLEM ALINMALI
Advert
29.07.2024 16:29
9
A+
A-

Çetin, Batman-Siirt Çevreyolu’nda yaşanan ve dört kişinin hayatını kaybettiği kazanın ardından Sosyal medya hesabı X üzerinden başsağlığı dilerken , yetkililere de acil önlem alınması çağrısında bulundu.

Kazanın ardından yaptığı açıklamada Çetin, “Siirt çevre yolunda bir düğün salonundan çıkan vatandaşlarımız, yolun karşısına geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu hayatlarını kaybetti. Bu tür üzücü olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin bir an önce alınması gerekiyor” dedi. Bölgede trafik güvenliğinin artırılması için acil adımlar atılması gerektiğini vurgulayan Çetin, “Bu yol üzerinde sık sık kazalar meydana geliyor. Yetkililerin, özellikle yol güvenliği, aydınlatma ve yaya geçitleri konularında gerekli düzenlemeleri yapması elzemdir. Bu kazalar canımızdan can alıyor, başka hayatların kaybedilmemesi için hızlı ve etkili önlemler alınmalıdır,” ifadelerini kullandı. Kazanın meydana geldiği Batman-Siirt Çevreyolu, daha önce de benzer olaylarla gündeme gelmişti. Vatandaşlar, özellikle düğün salonları gibi yoğun yerlerdeki yaya geçitleri ve trafik güvenliği konularında yetersiz kalındığını belirtiyor. Çetin, bu sorunların çözülmesi ve vatandaşların güvenliğini sağlamak için yetkililerin bir an önce harekete geçmesini istedi. Başkan Çetin, vefat edenler için rahmet, kederli aileler için sabır dilerken, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.