DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
28°C
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
29°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Advert
Advert

“Belediye personel alımını iptal etmeli”

Batman Belediyesinin personel alımı sürecinde yaşanan tartışmalar üzerine Mersin milletvekili Mehmet Emin Ekmen bir açıklama yaparak iptal çağrısında bulundu.

“Belediye personel alımını iptal etmeli”
Advert
11.07.2024 16:32
7
A+
A-

Batman Belediyesi’nin 122 kişilik personel alım ilanı sürecinde yaşananların birçok vatandaşı mağdur ettiğini belirten milletvekili Ekmen, “Başvurular için sadece birkaç saatlik süre tanınması, halkımızın bu sürece eşit ve adil bir şekilde katılabilmesini engellemiştir. Bir günlük ilan süresinin nerden kaynaklandığı tartışmaları üzerine Batman Valiliği de yaptığı açıklamayla sorunun eksik evrakların tamamlanmasından kaynaklandığını belirtmiştir. Sorun neden ve kimden kaynaklanırsa kaynaklansın mağdur olacak olan vatandaştır. Bu nedenle, bu ilanın iptal edilmesi ve yeniden ilana çıkılarak başvuru süresinin daha makul bir süreye uzatılması gerekmektedir. Batman halkı bu adaletsiz uygulamayı hak etmiyor. Hak yerini bulmalı ve ilan yeniden açılarak vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilmelidir” sözleriyle iptal çağrısında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.