DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
Advert
Advert

“DÜNYAYI KARIŞTIRANLARIN DÜNYASI KARIŞIYOR”

Batman’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla etkinlikler gerçekleştirildi.

“DÜNYAYI KARIŞTIRANLARIN DÜNYASI KARIŞIYOR”
Advert
16.07.2024 10:34
8
A+
A-

Batman’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla etkinlikler gerçekleştirildi. Valilik öncülüğünde Atatürk Parkı’nda düzenlenen program öncesi Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, parkın yanında bulunan alanda kurulan ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ sergisini gezdi, çocuklara şapka dağıttı. Anma program, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programda, şehitler ve gaziler için İl Müftüsü Ahmet Durmuş tarafından dua edildi. Düzenlenen yarışma ve etkinliklerde dereceye giren öğrencilere de hediyeleri takdim edildi.

Program da konuşan Milletvekili Nasıroğlu, sekiz yıl önce, ülkenin bağımsızlığına ve iradesine yapılan hain saldırı karşısında, milletin tarihi bir direniş sergilediğini söyledi. ”Sokaklara dökülen her bir vatandaşımızla, demokrasimize ve milli birliğimize olan sonsuz bağlılığımızı dünyaya gösterdik.” diyen Nasıroğlu, şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimiz, tankların önünde durarak demokrasimize ve özgürlüğümüze sahip çıkmış, şanlı bir direniş göstermiştir. O gece, gözlerini korku ve teslimiyetle değil, umut ve direnişle açan bir milletin hikayesidir 15 Temmuz. Milletimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, her kesimiyle bir bütün olarak bu ihanetin karşısında durmuş, bir kez daha, canı pahasına, inancına, ülkesine, devletine, demokrasisine, geleceğine ve egemenliğine sahip çıkmıştır. Ülkemiz ve aziz milletimiz, yüzyıllardır iç ve dış mihraklarca yönlendirilen sayısız tehdit, kirli oyun, tuzak ve saldırı teşebbüsleri ile karşı karşıya kalmıştır. Bu asil millet kendisine yapılan bu alçakça ihanete, darbeye ve demokrasimize suikast girişimine geçit vermemiş, iç ve dış güçlerin projesi olan, milli iradeyi yok sayan hain FETÖ terör örgütüne milli irade tokatı atılarak, hak ettiği ders verilmiştir.”

Türkiye Cumhuriyetinin büyük ve güçlü bir devlet olduğuna vurgu yapan Nasıroğlu, “Ülkemizin hızlı yükselişini, gelişip büyümesini, bölgemizdeki fark edilen gücü ve etkinliğini, toplumsal birlik ve bütünlüğümüzü hazmedemeyen, karanlık güç ve dış mihrakların ülkemizin devleti ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün yok edilmesine yönelik kirli oyun, teşebbüs ve düzenleri hiçbir zaman bitmeyecektir.” Dedi. Recep Tayyip Erdoğan, liderliğinde büyük bir şahlanış dönemine giren Türkiye’nin yükselişinin dış mihraklar ve küresel sömürü düzeni baronları tarafından sekteye uğratılmak istenildiğine işaret eden Nasıroğlu şunları kaydetti: “Başka ülkeleri karıştırdıları gibi Türkiye’de karıştırmak istiyorlar. Çünkü bu bölgede güçlü, istikrarlı ve huzurlu bir Türkiye istemiyorlar. Bakınız Irak hala toparlanamadı. Suriye ve Libya’nın durumu ortada. Rabbimize ne kadar şükretsek azdır. 15 Temmuz da bedel ödedik ve bugün bir aradayız. O gün dünyamızı karıştıranların da bugün dünyası karışıyor. Kendi başkanlarına suikast gerçekleştirdiler. Bu dünyada mazlumun Allah’ı vardır ve kimsenin de yanına bırakmaz. 15 Temmuz gecesi dökülen şehit kanları bağımsızlığımızı korumanın yanında milletimizin birlik beraberlik ve kardeşliği pekiştirmesine vesile olmuştur. Ülkemizde ve bölgemizde yaşadığımız olaylardan çıkaracağımız dersler ışığında kendimize daha güvenli, daha güçlü, daha aydınlık bir gelecek kurmak için daha çok çalışmak en büyük hedefimiz olmalıdır.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.