DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
Advert
Advert

“Eğitime çok önem veriyoruz”

Üyeleri için hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile özel bir eğitim koleji arasında eğitim hizmetleri protokolü imzalandı.

“Eğitime çok önem veriyoruz”
Advert
25.07.2024 15:14
4
A+
A-

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, özel kolej ile eğitim iş birliği protokol imzalayarak odaya kayıtlı üyelerin çocukları ve birinci derece yakınları ve referansları için yüzde 20 indirimli hizmet alabileceğini söyledi. Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak eğitime çok önem verdiklerini belirten Çiftçi, “Bizi geleceğe taşıyacak ve gelecekte söz sahibi olacak daha bilinçli ve eğitimli bireyler yetiştirmemiz gerekiyor. Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak çeşitli kurumlar ile anlaşmalar yapmaya devam ediyoruz. Yaptığımız anlaşmalar ile zorlu süreçlerden geçen esnafımızın yükünü az da olsa hafifletmek istiyoruz. Eğitime önem verelim ki ticaretimiz daha başarılı olsun ve rekabet edebilme gücünü elde edelim.” dedi.

“RASTGELE TİCARET DEVRİ BİTTİ”

“Rastgele ticaret yapma devri geride kaldığını dile getiren Çiftçi, “Devir bilinçli ve ne yaptığını bilerek hareket etme devridir. Bu yüzden oda olarak üyelerimizin çocukları için eğitim anlaşmaları yapmaya devam ediyoruz. Özel Boğaziçi Koleji ile bu kapsam da eğitim protokolü imzaladık. Güncel faaliyet belgelerini gösteren tüm üyelerimiz bu anlaşmadan yararlanabilecektir. Her iki tarafa da hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Başkan Çiftçi, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak üyelerine hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.