DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
Advert
Advert

NASIROĞLU, BASINLA BULUŞTU…

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Batman İl Başkan Vekili Temim Orhan, Merkez İlçe Başkanı Sabahattin Tural ve Kadın Kolları Başkanı Seval Aksoy da katıldı.

NASIROĞLU, BASINLA BULUŞTU…
Advert
14.07.2024 17:13
20
A+
A-

TPAO Kristal Park Tesislerinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Nasıroğlu, şehrin büyümesi ve gelişmesinin ön önemli paydaşlarından biri olarak basını gördüğünü ifade etti.

Batman’da hayata geçirmek istedikleri projelerden bahseden Nasıroğlu “Bizler ne kadar bu memleketi sahiplenirsek memleket o kadar güzelleşir, o kadar sorunlar azalır. ama gel gör ki sorumluluk alma konusunda hepimiz arka plana geçiyoruz, diyoruz başkası gelip yapsın. Hepimiz bu memleketi sevmeli, sorunları sahiplenme ve çözme noktasında aynı iradeyi göstermeliyiz” dedi.

İLUH HASTANESİ YERİNE BÜYÜK BİR HASTANE YAPILACAK

Çökme tehlikesi nedeniyle tahliye edilen İluh Hastanesi binası yerine hava lokali lojmanlarının olduğu yerde büyük bir hastanenin yapılması için girişimlerde bulunduklarını belirten Nasıroğlu, “İluh Hastanesi kolonlarında çatlaklar oluştu. Çok eski bir bina olduğu için yapısal problemler olduğunu gözlemledik ve bunun için kapsamlı bir rapor hazırlayıp Sağlık Bakanı’na sunduk. İluh Devlet hastanesi yanında bulunan hava lojmanlarının yıkılıp alanın İluh Devlet Hastanesi binası için kullanılmasını istedik. Mevcut hastane binası tamamlanana kadar prefabrik hastane kurma düşüncemiz var. Sadece sorunlardan şikayet etmek yetmiyor. O sorunun çözümü için de proje üretilmesi ve çalışılması gerekiyor” dedi.

YENİ OSB’LER İÇİN ARSA DAĞITIMI BAŞLIYOR

Nasıroğlu, yeni açılacak üç OSB için çalışmaların son aşamaya geldiğini ve arsa dağıtımının 16 Temmuz salı günü yapılacağını söyledi. Batman’da işsizlik sorununa değinen Nasıroğlu, gençlere iş bulmak için çalışmak gerektiğini ve bunun için ihtisaslaşıp iş dünyasını Batman’a çekmeye çalıştıklarını belirtti.  İl dışındaki Batmanlı iş adamlarına da seslenen Nasıroğlu, Batmanlı iş adamlarının bir araya gelip Batman’a büyük yatırımlar yapması ve markalaşmaları gerektiğine dikkat çekti.

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ’NİN TEMELİ ATILACAK

Advert

Diş Hekimliği Fakültesinin temelini yakında atacaklarını ifade eden Nasıroğlu, Necat Nasıroğlu Külliyesinde bilim merkezi için Boğaziçi Üniversitesi ile yapılan ön protokolün müjdesini duyurdu.

PETROLSPOR’UN ALT YAPISINI GÜÇLÜ HALE GETİRMELİYİZ

Petrolspor’un yeni bir sürece girdiğini aktaran Nasıroğlu “Petrolspor’un alt yapısını çok güçlü hale getirmemiz lazım. Yani Batman ve çevresindeki illerden de Petrolspor’un kemik kadrosunu oluşturacak yeni bir nesil oluşturmamız lazım. Bu bizim uzun vadedeki temel hedefimizdir.  Her sene 15 ile 20 futbolcuyu dışarıdan alıp başka sezon başka bir 15- 20 futbolcu getirmek sağlıklı değil. Bizim Batmanlı futbolcular yetiştirmeliyiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.