DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
Advert
Advert

İSTANBUL’A ÇIKARMA YAPANLAR… 4 AYDIR EŞBAŞKAN FERAH SOLMAZ’I GÖREVE BAŞLATAMADI…

İSTANBUL’A ÇIKARMA YAPANLAR…  4 AYDIR EŞBAŞKAN FERAH SOLMAZ’I GÖREVE BAŞLATAMADI…
Advert
23.07.2024 11:10
10
A+
A-

İSTANBUL’A ÇIKARMA YAPANLAR…

4 AYDIR EŞBAŞKAN FERAH SOLMAZ’I GÖREVE BAŞLATAMADI…

İstanbul’da bulunan STK’lara çıkarma yapan DEM Parti heyeti, yaklaşık 4 aydır seçilen Belediye Eşbaşkanı Ferah Solmaz’ı bir türlü görevine başlatmayı başaramadılar.

Özellikle Kozluk ve çevresindeki dernekleri ziyaret etmeyi tercih eden DEM Parti heyeti İstanbul’da bulunan Federasyonları ise es geçtiği öğrenildi.

“BATMAN’IN YETKİSİ YOK MU ?

Batman Belediyesi Eşbaşkanlığına 02 Mayıs 2024 tarihinde seçilen ve 83 gündür göreve başlatılamayan Ferah Solmaz için konuşan vatandaşlar tepkilerini dile getirdi. Seçilmiş bir Belediye Eşbaşkan’ının göreve başlatılamamasına bir anlam veremediklerini belirten Batmanlı vatandaşlar; “Mevcut Belediye Eşbaşkanı Gülistan Sönük çok yoruluyor. Onun için ona yardımcı olacak olan Eşbaşkan Ferah Solmaz’ın acilen göreve başlaması lazım. Koskoca DBP Genel Başkanı olan DEM Parti Batman Milletvekili Keskin Bayındır’ın, DEM sözcüsü Mehmet Rüştü Tiryaki’nin, Milletvekili Zeynep Oduncu’nun, DEM Eşbaşkanları Mustafa Tekik ve Songül Korkmaz’ın, Batman’daki bütün yerel yönetimlerin hiç mi etkisi ve yetkisi yok. Diyarbakır merkezli Yerel Yönetimler ne zaman ellerini Batman halkının iradesinin üzerinden çekecekler. Batman halkı kendilerini yönetecek kişileri seçmeye hakları yok mu? 20 Yıldır Batman halkının iradesinin üzerinde bazı sözde iradeler bize yön veriyor. Edip Solmaz’a Batman’a Belediye Başkanlığı görevini yaptırmayan zihniyet şimdi de Ferah Solmaz için mi devreye girdi. Halkın iradesine DEM’li Batman Milletvekilleri, İl Başkanları ve yerel Batman halkı sahip çıkmalı ve gerekeni yapmalıdır. Halkın iradesi olan Av. Mehdi Öztüzün’ü bir fotoğraf karesiyle saf dışı bırakan zihniyet, şimdide Ferah Solmaz için de mi bahane bulmaya çalışıyor. Batman’da sorun varken, İstanbul’u dinlemek çokta etik olduğunu düşünmüyoruz.” diye konuştular.

Advert
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.