DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
Advert
Advert

ORYANTİRİNGE BÜYÜK DESTEK

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkan Adayı Atilla Güler’in girişimleriyle Batman Oryantiring Kulübüne bir takım EKS Okul Seti ve bir adet Sağlık ilk yardım Çantası hediye edildi.

ORYANTİRİNGE BÜYÜK DESTEK
Advert
17.07.2024 08:43
45
A+
A-

Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan ve Batmanlı oryantiring sporcularının da hazır bulunduğu teslim törenine Vali Ekrem Canalp, Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Spor Şube Müdürü Burak Eren, iş insanları Adil Kerem Kartal, Zafer Osman Kartal ve il temsilcisi Recep Evcil hazır bulundu.

EKS SETİ EVCİL’E TESLİM EDİLDİ

EKS Okul Seti ve Sağlık ilk yardım Çantası Vali Ekrem Canalp Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ile Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkan Adayı Atilla Güler tarafından il temsilcisi Recep Evcil’e teslim edildi. Oryantiring İl Temsilcisi Recep Evcil EKS Okul Seti ve bir adet Sağlık ilk yardım Çantasının Batman’a alınmasına vesile olan Oryantiring Federasyonu Başkan Adayı Atilla Güler’e, iş insanları Adil Kerem Kartal, Zafer Osman Kartal’a, kendilerini yalnız bırakmayan Vali Ekrem Canalp’a, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e teşekkür etti. İl Temsilcisi Evcil yaptığı açıklamada; “Bu setler çok pahalı ve yeni çıkan setlerdir. EKS Okul Seti ve bir adet Sağlık ilk yardım Çantası sayesinde Türkiye genelinde daha profesyonel organizasyonlar yapacağız. Batman olarak oryantiringte çağ atlatacağımıza eminim. Yeter ki gençlerimize gerekli destekler verilsin.” diye konuştu. Törende konuşan Vali Ekrem Canalp ise iş insanlarının sporun bütün branşlarına destek vermesinin anlamlı ve gurur verici olduğunu, bunun devamının gelmesi temennisinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.