DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

Ramanlı, dur durak bilmiyor

Program ve ziyaretlerine aralıksız devam eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kozluk köylerini ziyaret etti ve parti binasında halkla buluşup sorunlarını dinledi.

Ramanlı, dur durak bilmiyor
Advert
31.07.2024 14:52
5
A+
A-

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, çalışma ziyaretleri ve programlarına il binasında halkla buluşma ve Kozluk ilçesi köylerine ziyarette bulundu.

Kozluk köylerini ziyaret

Program ve ziyaretlerine dur durak bilmeden devam eden Milletvekili Ramanlı, Kozluk’un köylerini ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını tespit etti. Ramanlı açıklamasında, “Dün gün boyu Kozluk ilçemizin güzel köylerindeydik. İlçelerimizin kalkınması özellikle de ilçe köylerimize hizmetin eksiksiz sağlanması adına girişimlerimizi arttıracağız.” dedi.

Halkla buluştu

İl binasında zaman zaman halkla bir araya gelen Ramanlı, halk buluşmalarına gruplar halinde devam ederek, halkın sorun ve sıkıntılarını dinledi ve çözüm için çalışacağını söyledi.

Açıklamasında Ramanlı şu ifadelere yer verdi:

“Parti binamızda sevgili halkımız ile bir araya geldik. Dertlerini dinledik. Seçimden önce kapımız her zaman açık demiştik. Kim kapımızı çalarsa öyle ya da böyle kendisine yardımcı olmaya çalışacağımızı söylemiştik. İlk günden beri sözümüzde durmaya devam ediyoruz. Bizimle derdini paylaşan tüm halkımızın derdine ortağız.”

Advert
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.