DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti UGC Avrupa Toplantısının 1.Etabı Gerçekleşti

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Merkezinin ev sahipliğinde 28-29 Temmuz 2024 tarihleri arasında UGC Avrupa Toplantısının 1.etabı Kocaeli‘nde düzenlendi.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti UGC Avrupa Toplantısının 1.Etabı Gerçekleşti
Advert
29.07.2024 16:48
17
A+
A-

Genel Başkan Ahmet Öz‘ün başkanlığında yapılan Avrupa Toplantısının 1.Etabına UGC‘nin Almanya ve Fransa temsilcileri ile davetliler katıldı.
“UGC DÜNYA GENELİNDE EN BÜYÜK GAZETECİLİK MESLEK ÖRGÜTÜ”
Toplantının açılışında konuşma yapan Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz “ örgütlenme ve çalışma kapasitesi ile UGC dünya genelinde en büyük gazetecilik meslek örgütüdür.
Dünya genelinde gazetecilik meslek etik yeminini ilk defa hazırlayan ve yürürlüğe geçiren Uluslararası Gazeteciler Cemiyetimiz olmuştur.
Dünya genelinde Türk ve yabancı gazetecilerin her geçen gün cemiyetimize ilgilerinin artığını görmekteyiz.
Güzel hizmetlerimizin artması, üyelerimizin iyi ve kötü günlerinde dayanışma içerisinde olmamızdan dolayı UGC Ailesi her geçen gün daha da büyümektedir.
UGC Avrupa Toplantısının 1.Etabına katılan genel merkez yönetim kurulumuza, Almanya‘dan gelen Avrupa Örgütlenmesinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Şendöl, Fransa Paris Temsilcimiz Bahri Cesur, Almanya Berlin Temsilcimiz Adnan Tokuç, Almanya Münih Temsilcimiz Muzaffer Kaplan‘a, toplantımıza misafirimiz olarak katılan Karamürsel Belediye Başkanımız Ahmet Çalık, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcımız İlkay İsmail Kaya ile Karamürsel Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci ve İş insanı Ahmet Güreşçi‘ ye ayrıca teşekkür ederim.
Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti UGC Avrupa Toplantısının 1.Etabında gündeme gelen ve alınan kararlar şöyledir.
-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti UGC‘ nin Avrupa örgütlenmesinden sorumlu genel başkan yardımcısı Tevfik Şendöl tarafından 2024 yılında Avrupa‘da yapılan çalışmalar anlatıldı.
-Fransa Paris Temsilcisi Bahri Cesur, Almanya Berlin Temsilcisi Adnan Tokuç ile Almanya Münih Temsilcisi Muzaffer Kaplan tarafından 2024 yılında Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti adına yapılan çalışmalara yer verildi.


2025 yılı hedefleri belirlendi
-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Merkez Yönetim Kurulu, 2025 yılında düzenlenecek toplantı için Almanya‘ya davet edildi.
-Uluslararası Gazeteciler Cemiyetinin yurt içi ve yurt dışı temsilcileri tarafından günlük haberlerin “Haber Paylaşım “isimli whatsapp grubundan her gün düzenli paylaşım yapılması kararlaştırıldı.
-2025 yılında UGC‘ nin temsilcilik ve şube sayısının dünya genelinde artırılması yönünde çalışmaların yapılmasının önemi vurgulandı.
-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Merkezi tarafından Avrupa, Asya, Ortadoğu ile yurt içindeki temsilci ve şube başkanları ile belirli aylarda konaklı toplantıların yapılmasının üzerinde duruldu.
-Ünlü sanatçı, sporcu, iş insanı ve gazetecilerin davet edilerek 2024 yılının Eylül ayından başlamak üzere “UGC Kariyer Günleri” programının yapılması kararlaştırıldı.
-Ara verilen ulusal basın ve televizyon kanallarına tekrar belirli bir takvim çerçevesinde ziyaretlerin yapılması gündeme geldi.
-Katar‘ın başkenti Toha‘ya temsilcisi görevlendirilmesi – ataması yapılmıştır.” İfadelerine yer verildi.
https://www.ugc.org.tr/haberler/uluslararasi-gazeteciler-cemiyeti-ugc-avrupa-toplantisinin-1etabi-gerceklesti-244

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.