DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

1 YILDIR SU SORUNU DEVAM EDİYOR

Gültepe Mahallesi 5348 Sokak’ta yaklaşık bir yıldır devam eden bir su patlağı problemi, yer altındaki su borusunun sızıntısı nedeniyle mahalle sakinlerini zor bir duruma sokuyor.

1 YILDIR SU SORUNU DEVAM EDİYOR
Advert
08.08.2024 13:42
9
A+
A-

Su patlağı, yolu sürekli çamurla kaplayarak geçişleri tehlikeli hale getiriyor ve bu durum, hem sürücüler hem de yayalar için günlük yaşamda ciddi sıkıntılara yol açıyor.

Mahalle sakinlerinden Mehmet Kaya, bu konuda yetkililere çağrıda bulunarak, su patlağının bir an önce onarılmasını ve yolun yeniden kullanıma açılmasını talep etti. Kaya, yaptığı açıklamada, “Bu sorun bizim için büyük bir sıkıntı haline geldi. Yolumuz sürekli çamur içinde kalıyor ve araç geçişi imkansız hale geliyor. Hem su israfına neden oluyor hem de sokakta mağduriyet yaşıyoruz. Yetkililerin duruma bir an önce müdahale etmesini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Mahallede yaşayan diğer vatandaşlar da Mehmet Kaya’nın görüşlerine katıldıklarını ifade ederek, sorunun ivedilikle çözülmesini ve sağlıklı bir yaşam alanı talep ettiklerini belirttiler. Yerel yönetimlerin bu tür altyapı problemleriyle yakından ilgilenmesi gerektiğini vurgulayan mahalle sakinleri, uzun süredir devam eden bu sorunun çözümünü sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.

Bu durum, yalnızca Gültepe Mahallesi sakinlerini değil, aynı zamanda bölgedeki diğer vatandaşları da etkileyerek ulaşımda aksamalara neden olmaktadır. Yetkililerden, bu sorunun kısa sürede çözülmesi ve mahallelinin mağduriyetinin giderilmesi bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.