DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

1990’DAN BERİ DEĞİŞMEYEN TANTUNİ LEZZETİ

Batman’da 1990 yılından bu yana Tantuni yaptıklarını belirten VİP Tantuninin sahibi Cumali Acar, İlk günkü gibi aynı lezzetle müşterilerine hizmet verdiklerini söyledi. 

1990’DAN BERİ DEĞİŞMEYEN TANTUNİ LEZZETİ
Advert
26.08.2024 12:30
6
A+
A-

Turgut Özal Bulvarı Seyrek İş Merkezi altında ve Shell Benzinliğin karşısında hizmet verdiklerini belirten VİP Tantuninin sahibi Cumali Acar, kısa bir süre önce yenilenen konseptleriyle hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.

8 KİŞİLİK KADROYLA HİZMET

8 kişilik kadrosuyla her kesime ve her bütçeye hitap ettiklerini belirten Acar; “Fiyatımızdan ve kar imajımızdan ödün veririz ama kalitemizden asla ödün vermeyiz. Menümüzde et tantuni, tavuk tantuni, yoğurtlu tantuni, patlıcanlı tantuni ve özel tariflerde tantuni hizmetimiz var. Öğrencilerimizin yoğun olduğu bir bölgede olduğumuz için kendilerine özel indirimli kampanyalarda yapmaktayız. Şu anda tavuk tantuni, salata ve şişe kolayı öğrencilere 85 TL’ye vermekteyiz. Öğrencilere özel sadece tavuk tantuni ise 60 TL’dir. Bütün siparişler için bizlere 0539 954 33 72 nolu telefondan ulaşabilirsiniz” diye konuştu. VİP Tantuninin sahibi Cumali Acar ayrıca tantuni etinin yanı sıra sumak, maydanoz, biber ve domates gibi son derece faydalı besinleri de içerdiğini, bu nedenle tam bir vitamin ve mineral kaynağı olduğunu da sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.