DOLAR
34,0033
EURO
37,8557
ALTIN
2.819,96
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

“23 YILDA DÜNYA TARİHİNE GEÇEN PARTİYİZ”

AK Parti Batman İl Başkanlığınca düzenlenen programla partinin kuruluş yıl dönümü kutlandı.

“23 YILDA DÜNYA TARİHİNE GEÇEN PARTİYİZ”
Advert
14.08.2024 17:02
27
A+
A-

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, AK Parti olarak 23 yılda, dünya siyasi tarihine örnek teşkil edecek güçlü bir hikaye yazdıklarını ve yazmaya devam ettiklerini söyledi.

“Anadolu ihtilali” manşetiyle tarihe geçen bir süreçte, ülkede çok büyük bir zihniyet devrimini de gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Diyen Şansi, şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi AK Parti’nin en büyük başarısı, şu veya bu partinin değil, vesayet ve zulüm zihniyetinin iktidarını yıkmış olmasıdır. Liderimizin öncülüğünde ortaya koyduğumuz ve saymakla bitmeyecek birçok altyapı ve üstyapı projesi, ülkemizin gelişimine ve geleceğine verdiğimiz değeri işaret etmektedir. Bununla birlikte, Türkiye’de dokunmadık insan, devlet nezdinde gönlünü kazanmadık kesim bırakmamış olmamız da hem milletimize hem de ülkemize karşı beslediğimiz sevdayı göstermektedir. Tüm mega projelerin yanı sıra sosyolojik travmaların artık geride kalmasını sağlayan bu başarı, Türkiye’yi ve milletimizi güçlendiren ve büyüten bir can suyu olmuştur. Kurulduğu ilk günden itibaren partimize, bir son tüketim tarihi belirlemeye ve ömür biçmeye çalışanlar olmuştur. Onlar bilmelidir ki, AK Parti henüz 23 yaşındadır ve bu ülkede umutları yeşertmeye ve millete hizmet etmeyi sürdürecek.

Gazze’de yaşanan insani drama dikkatleri çeken Şansi, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“313 gündür bir şehir içindeki tüm canlılarla birlikte vahşice yakılıp yıkılıyor. İnsanlar açlığa, susuzluğa mahkum ediliyor. Çocuklar katlediliyor, hastaneler bombalanıyor. Dünyanın güçlü devletleri, kuruluşları, nüfuz sahibi çevreleri tüm bu vahşeti icra eden zalimleri, azgınları değil, onların kurbanlarını, mazlumlarını suçluyorlar. Her gün bir yenisi eklenen katliam görüntülerine bakmaya inanın can dayanmıyor.
Kafası kopmuş masum bebeklerin, ‘Artık bu yükü çekemiyorum’ diyerek babasının mezarı başında gözyaşı döken çocukların, Bombaların altında öksüzleriyle birlikte hayatta kalmaya çalışan yüreği yaralı annelerin görüntülerini izlemeye hiçbirimizin kalbi dayanmıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın dediği gibi, biz de haykırıyoruz: “Tarih kimin nerede durduğunu çok net biçimde kaydetmektedir. Nasıl bundan 85 yıl önce Hitler’in Nazi Parlamentosunda yaptığı soykırım konuşmasını heyecanla alkışlayanlar, tarihe isimlerini utançla yazdırdıysa, Günümüzün Hitler’i Netanyahu’nun yalanlarını ayakta alkışlayanlar da aynı şekilde ellerine yapışan o kara lekeyi ömür boyu temizleyemeyecek.”

Batman, ilçe ve beldelerinde gençlerle beraber yeniden bir başarı öyküsü yazmaya başlayacaklarını dile getiren Şansi, ” AK davamızın ilk başladığından bu güne kadar, kim görev almışsa, kim emek vermişse, kim hizmet etmişse Allah hepsinden razı olsun. Burada kardeşlerime, hemşerilerime açık çağrıda bulunuyorum.
İlk günkü aşkla, sevdayla yine, yeniden başlıyoruz. Gelin Bir olalım, iri olalım, diri olalım. Hep birlikte Güzel Batmanımıza hizmet edelim. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, ülkemiz ve şehrimiz için gerçekleştirilen projeler ve hizmetler, bizlere büyük bir sorumluluk yükledi. Bu sorumluluğun bilinciyle hareket edeceğimizi, Batman’ı daha aydınlık yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışacağımızı bilmenizi isterim. Bizim bu topraklarda kardeşliği güçlendirmeye, kalkınan ve büyüyen bir Türkiye’de Batman’a hizmet etmeye ahdimiz de sözümüz de var. Her bir partilimizin ve vatandaşımızın desteği, bu yolculukta bizim en büyük güç kaynağımızdır.”

Şansi, el birliğiyle Batman’ı daha da ileriye taşıyacaklarını sözlerine ekledi.

Advert
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.