DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

“Aylardır suya hasret kaldık”

Batman’da Emekli TOKİ Kardelen mahallesi Karaman Yapı Galaxy sitesi sakinleri, aylardır su hasreti çektiklerini belirterek yetkilileri göreve çağırdılar.

“Aylardır suya hasret kaldık”
Advert
08.08.2024 08:51
11
A+
A-

171 DAİRE SUSUZ…

Bulundukları sitenin karşı tarafında bulunan konutlara kesintisiz bir şekilde su verildiğini iddia eden site sakinleri şebeke suyuna hasret kaldıklarını belirttiler. Emekli TOKİ Kardelen mahallesi Karaman Yapı Galaxy sitesinde 171 dairenin bulunduğunu kaydeden site sakinleri, sıkıntılarını belediyeye defalarca iletmelerine rağmen sonuç alamadıklarını kaydettiler. Site yönetimi olarak BASKİ’ye gitmelerine rağmen sorunlarını çözülmediğini belirten site sakinleri, “BASKİ yetkilileri bize ‘kepçe bulup kazıyın biz sizi başka hatta bağlayacağız’ dediler. Kepçe tutmamıza rağmen BASKİ ekibinden kimse gelmedi. Hatta Belediye Eş Başkanı Gülistan  Sönük’e mektup ile bu sorunları anlattık ama ne yazık ki bu girişimimiz de sonuçsuz kaldı. Şuan ne lavabo, ne wc, nede temizlik için suyumuz yok. Şebeke suyu biraz akıyor ama o da daha depoya gelmeden kesiliyor. Su arızayı defalarca arayıp kayıt oluşturduk ama maalesef sorunumuza çözüm bulunmadı” diyerek sitemlerini dile getirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.