DOLAR
34,0033
EURO
37,8557
ALTIN
2.819,96
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

BAŞKAN EKMİŞ’TEN, ‘BURS MÜJDESİ’

Balpınar Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş, YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından, Sosyal Belediyecilik anlayışıyla, “Eğitim varsa gelecekte var” sloganıyla başarılı olan Balpınar’lı üniversite öğrencilerine burs müjdesi verdi.

BAŞKAN EKMİŞ’TEN, ‘BURS MÜJDESİ’
Advert
27.08.2024 13:12
12
A+
A-

Balpınar Belediyesi, üniversitede okuyan ihtiyaç sahibi öğrenciler için başlattığı burs başvurularını almaya başladı.
“İLK HEDEFİMİZ 50 ÖĞRENCİ OLACAK”
‘Üniversite okuyan Balpınar’lı öğrenciler için burs projesini hayata geçirdik. Öncelikli hedefimiz ihtiyaç sahibi olan üniversite öğrencilerinin eğitim masraflarını hafifletmek ve eğitimlerine katkı sunmaktır’ diyen Balpınar Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş sözlerini şöyle sürdürdü; “Balpınar’da yeni bir sosyal belediyecilik atağı başlatıyoruz. Balpınar’lı öğrencilerimiz için başlatmış olduğumuz burs projemiz start aldı. Belediye Başkanlığı’na şahsen yapılacak olan başvuruların ardından yapacağımız araştırma ve ev ziyaretleriyle belirlenecek 50 üniversite öğrencisine 9 ay buyunca her ay 1000 TL eğitim desteği vereceğiz. Burs hakkı kazanacak öğrencilerin Beldemiz nüfusuna kayıtlı olması ve il dışında devlet üniversitelerinde okumaları gerekiyor.”
BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPILACAK
Burs için Belediyeye yapılacak olan şahsen başvurularda öğrencilerden, kimlik fotokopisi, üniversite kayıt belgesi istenilecek. Bu destekle üniversite öğrencilerinin gittiği bölgede daha iyi şartlarda eğitim görmeleri ve yaşamlarını rahat bir şekilde idame ettirebilmeleri hedefleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.