DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

Başkan Şahin’den Şansi’ye “Hayırlı Olsun” ziyareti

Başkan Şahin’den Şansi’ye “Hayırlı Olsun” ziyareti
Advert
28.08.2024 10:19
9
A+
A-

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, AK Parti İl Başkanlığına atanan Hüseyin Şansi’ye “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, beraberindeki heyetle birlikte AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti İl Başkanlığına atanan Hüseyin Şansi’nin yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Şahin, Batman ile ilgili yapılacak bütün çalışma ve projelere destek vereceklerini belirterek, Şansi’ye görevinde başarılar diledi. Ziyaret sırasında söz alan Şahin, memlekete hizmet yolunda çalışacaklarını dile getirerek, şöyle dedi: “Memleketimize hizmet etmek için daima çalışmamız lazım. Biz donanımlı olalım, hazır olalım. Memleketimize en iyi nasıl hizmet ederiz diye düşünüp çalışmamız lazım. Bizlerin sorumluğu çok büyük. İşimizi hakkıyla yapmak için çok çalışmamız lazım.”

GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMALIYIZ

Şansi’nin başkanlığına getirilmesinin hayırlı sonuçlar doğuracağına inandıklarını belirten Şahin, “İnşallah hayırlı olur. Merhum Başbakan Necmettin Erbakan büyüğümüzün dediği gibi ‘ehil olmayanlar eğer konumlara gelirlerse ifsad olur. Eğer ehil olanlar görevlere gelirse en alt tabakaya kadar ıslah olur.’ Bundan dolayı görevimizi en iyi şekilde yapmalıyız.” ifadelerini kullandı. Başkan Şansi de, Başkan Şahin ve HÜDA PAR heyetine ziyaretleri ve temennileri için memnuniyetini ifade ederek teşekkür etti. HÜDA PAR İl Başkanı Şahin’e, Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun ve partililer eşlik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.