DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

BAŞKAN YILMAZ ELEKTRİK ZAMMINI ELEŞTİRDİ

DEVA Batman İl Başkanı Şehmus YILMAZ gündemi değerlendirdi. 

BAŞKAN YILMAZ ELEKTRİK ZAMMINI ELEŞTİRDİ
Advert
23.08.2024 10:59
17
A+
A-

İl Başkanımız Şehmus YILMAZ gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Açıklamasında elektrik zammına değinen Başkan YILMAZ zam artışının kıyas yapılamayacak bir oranda yapıldığını belirtti.
Ülkece kısıtlamaya gittiklerini ancak hükümetin vergiler üzerinden vatandaşa çok yüklendiğine dikkat çeken Başkan YILMAZ bu zam artış sonucunun bir çok alanda olduğu gibi elektrik faturalarına da haksız olarak yansıdığını belirtti. Başkan YILMAZ bu durumun olumlu bir sonuç olmadığını kaydetti ve hükümetin halksal bir ilerleyiş içinde olması gerektiğinin altını çizdi.
Hükümetin görevinin halkın yükünü hafifletmek olduğunu söyleyen Başkan YILMAZ yapılan zam artışının halkın yüküne yenisi eklemek olduğunu vurguladı.
Başkan YILMAZ “Malumunuz ülkecek hem marketten hem giyimden hem de tatilden kısıtlamak zorunda kaldık. Mutu ve müreffeh yarınlar için. Halkımızla birlikte refaha kavuşmak için mücadele ederken yapılan zam artışları bizleri olumsuz etkiliyor. Bizler vatandaş olarak üstümüze düşeni görevi yerine getirirken hükümetin de kendisine düşen görevi layıkıyla yerine getirmesi gerekir. Enflasyonla mücadele de vatandaşı düşünmesi lazım. Yakında okullar da açılıyor. Özel okul, yurt ve seyahat ücretleri cepleri yakıyor. Market ve Manavları saymıyorum Ki aile dar gelirli, kimi aile mevsimlik işçi olarak gurbete gidip çalışıyor. Çocuğunu okutmak ve bu zor günlerde geçimini sağlamak için. Biz bu vatandaşımızın enflasyona yedirilmesini istemiyoruz. Çağrımız şudur ki denge sağlanmalıdır. Zamlara yüklenip halkın yüküne yük katılmaması gerekir.” Dedi.

Emekli vatandaşları hali içler acısı bir durumda olduğunu söyleyen Başkan YILMAZ sözlerine şöyle devam etti “Bizler her platformda reçetenin DEVA olduğunu söyledik. Parti tüzüğümüzde ve genel başkanımız Sayın Ali BABACAN’ın ekonomi modeline kulak asılmalı. Emekli vatandaşımız yıllarca çalıştı ülke ekonomisine katkı sağladı. İlaç, ulaşım ve mutfak giderlerinde kendilerine destek çıkılmalı. Sosyal bir hayat yaşamaktan maruz kalan emekliyim stresli günler geçiriyor. Emeklimiz enflasyona yedirilmemeli.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.