DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

“Belediye taziye evimizin tüm hizmetlerini kesti”

DEM Partili Batman Belediyesinin hiçbir gerekçe ileri sürmeden Bayram Camii Taziye Evine yönelik tüm hizmetleri sonlandırmasına tepki gösteren mahalle sakinleri, belediyeyi hizmete davet etti.

“Belediye taziye evimizin tüm hizmetlerini kesti”
Advert
28.08.2024 15:36
7
A+
A-

“SEBEBİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUZ”

Batman Belediyesinin Bayram Camii Taziye Evine yönelik uygulaması tepki topluyor. Diğer taziye evlerinde yemek dışındaki tüm hizmetler verilirken, Bayram Camii Taziye Evinde hizmetlerinin tamamının iptal edilmesine bir anlam veremediklerini belirten Raman Mahallesi sakinleri, taziye sahiplerini mağdur eden bu uygulamanın bir an önce sonlandırılmasını istedi. Bayram Camii Taziye Evi Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Murat Güneş, yaptığı açıklamada, taziye evinin senelerdir mahalle sakinleri ve vatandaşlara hizmet verdiğini belirterek, birkaç haftadır sebebini bilmedikleri bir nedenle belediye tarafından taziye evi için yapılan yemek, çay, şeker, elektrik gibi tüm hizmetlerin kesildiğini söyledi. Bu duruma bir anlam veremediklerini ifade eden Güneş, “Ne yemek veriliyor, ne su, ne çay, şeker ve ne diğer hizmetler veriliyor; elektrik ve doğal gaz faturaları karşılanıyor. Bizler bu hizmetin devam etmesini istiyoruz. Belediyenin bu hizmeti kesmesinin sebebini de öğrenmek istiyoruz.” dedi.

“YARDIMLARIN KESİLMESİ KABUL EDİLEMEZ”

Taziye evine daha önce yapılan hizmetin bir kez daha devam etmesini istediklerini ifade eden Güneş, “Sadece Bayram Camii Taziye Evine has bir şekilde bütün hizmetlerin kesilmesi kabul edilemez bir durumdur. Bu konunun en kısa bir sürede halledilmesini talep ediyoruz.” şeklinde konuştu. Belediyenin taziye evindeki tüm hizmetleri kesmesinden ötürü büyük mağduriyet yaşadıklarını belirten Raman Mahallesi sakinlerinden Yusuf Koç, bu durumun kabul edilemez olduğunu söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.