DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

BESO, Fuzulev ile anlaştı

Fuzulev ve Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanlığı arasında imzalanan protokol ile oda üyeleri ev ve araç alımlarında özel indirimli fiyat uygulamasından faydalanacaklar.

BESO, Fuzulev ile anlaştı
Advert
08.08.2024 13:38
9
A+
A-

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, oda üyelerinin indirimli hizmet almalarına yönelik projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Başkan Çiftçi, Fuzulev ile protokol imzalayarak, ev ve araba almak için müracaat edenlerden alınan komisyondan peşinata göre değişkenlik göstererek indirimli hizmet alınabileceğini vurguladı.

“ÖZEL İNDİRİMLER UYGULANACAK”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak üyelerimize hizmetlerimiz aralıksız devam etmektedir. Üyelerimizi rahatlatacak ve fayda sağlayacak anlaşmalar yapmaya devam ediyoruz. Kiralar, vergiler, sigorta primleri ve artan maliyetlerden dolayı esnafımız sıkıntılar çekiyor. Farklı sektörlerden yaptığımız anlaşmalar ile üyelerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yeni anlaşmamız üyelerimizi ev ve araba sahibi yapmak içindir. Faizsiz ve taksitli ev sahibi yapan şirketlerden olan Fuzulev ile üyelerimiz için indirim anlaşması yaptık. Yaptığımız anlaşma sonucunda ev ve araba almak için müracaat edenlerden alınan komisyondan oda üyelerimiz ve birinci derecede yakınlarına verecekleri peşinat ve taksitlendirmelere göre indirim yapılacaktır. Organizasyon ücretinin taksitli ödenmesi durumunda %30, organizasyon ücretinin peşin ödenmesi durumda % 28, organizasyon ücretinin yarsını peşin ödenmesi ve toplam kampanya bedelinin % 50’den az olmamak üzere peşinat ödenmesi durumunda % 30 indirim uygulanacaktır. Bununla beraber herkes gücüne göre taksitlendirme ve ödeme takvimi çıkarabilmektedir. Ev, araç ve hatta dükkan sahibi olmak isteyen üyelerimiz gidip müracaat ederek ve güncel faaliyet belgelerini göstererek indirimden faydalanabilirler. Detaylı bilgi almak isteyenler isterlerse Alo Esnaf Hattımızı da arayabilirler. 0555 074 73 70 nolu hattımızdan her türlü bilgi alabilirler. Üyelerimize hayırlı olsun” İfadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.