DOLAR
34,0033
EURO
37,8557
ALTIN
2.819,96
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

ÇEKİN KİRLİ ELLERİNİZİ VATANIMIZDAN…

ÇEKİN KİRLİ ELLERİNİZİ VATANIMIZDAN…
Advert
26.08.2024 11:31
57
A+
A-

Sibel DUYMAZ / Bir karalama ve algı operasyonu var güzel vatanımızın üzerinde! Yine siyasete uzanan sinsi kirli eller var özellikle Ülkücü Camianın ve AK Parti’nin üzerinde karalamalar, iftiralarla kirli oyunlar başladı. Muvaffak olamayacaksınız.

Vatanımın üzerindeki her siyasi parti bir ideolojiyi temsil eder, sadece kendi fikrimiz’ in ve ideolojimiz ‘in siyasi partisi değil hepsi için konuşuyorum: Çekin artık bizim ülkemizin siyaset ve politikacılarının üzerinden kirli ellerinizi. Siz bu dünyayı ele geçirip tek elden yönetme plânlarını yaptınız.

FETÖ’yu yeniden sızdırmaya başladınız ve siyasi Partilerimizin içi maalesef onlarla karışık durumda teşkilâtlar da ve birçok yerdeler, kimin eli kimin cebinde yine belli değil. Temizlendikçe maalesef yeniden bitiyorlar(doğamıyorlar, bitiyorlar yerden ve gizlice) çünkü her yerde, her kurumda yapılanmışlar, üst düzey birimlerde bile maalesef varlar çünkü bir yandan onlar, bir yandan PKK ve YPG derken içerden ve dışardan uğraşıyorlar.

Masonlar’ın Tapınak Şövalyeleri mi desem, Sabateyler mi desem, yahu temizle temizle bitmez bunlar! Her yanımız Vatan haini ve bu güzelim Ülkemden nefret edenlerle dolu yazıklar olsun! Peki bu kadar oyuna bu Devlet nasıl ayakta kalıyor, ” ne yaparsak yapalım bir türlü başarılı olamıyoruz” Demiyor musunuz bre gafiller.

Kendi kazdığınız o kuyularda boğulacaksınız, yine de başaramayacaksınız. Sizler kendinizi zenginleştirdikçe, bereketsizleneceksiniz. İşte ancak sonunda Canada, ABD gibi sonu yıkım olacak kendi batağında debelenen, o hayranlıkla baktığınız ülkelere gidip kaçak göçek 3. sınıf vatandaş olarak yaşamayı kendinize lâyık görürsünüz.

Birde iltica edip o kameralara Türkiye’yi kötületirler siz de gerçekten kötü lersiniz ve bu tüm dünyada yayınlanır. Hey yavrum heyyy! Çok pişman olursunuz da, erkekliğe b… sürmeden adına ” Biz medeniyete kavuştuk çok şükür, evler, sokaklar şöyle, böyle”  deyip yalandan videolar çekip gönderirsiniz. Kendinizi kabul ettirip oturum alana kadar canınızdan gezecek kadar çalışırsınız ancak kendinizi geç indirip, kiranızı verirsiniz, Türkiye de o işlerde beğenip çalışmazsınız. Ananız babanız da burada millete övünürler yazık ne bilsinler siz ekmek parası kazanmaya gittiniz.

ABD bitmiş insanlar uyuşturucu bağımlılığından sokaklarda Zombi gibi yaşıyor. Fransa İngiltere de fareler cirit atıyor, hatta restoranlarda insanların masasında insanlar farelere  yemeklerinden veriyorlar. Ayy olurmu onlar medeni ülkeler değil mi? Tuvaleti bilmeyen sokaklarda sohbet ederek tuvaletlerini dışarılara yapan, vebadan kırılan, tuvalet mefhumuna Osmanlıdan alan, şimdi de hiç bir klozetin de yıkama musluğu olmayan medeni ülkeleriniz den bahsediyorum bu yabancı hayranlığınızdan ve bir o kadar da kendi ülkemizden nefret etmeniz den çok rahatsız olduğumdan söz ediyorum. Gidenlere medeniyetin yolu açık olsun. Fakat Vatanımdan ellerinizi çekin, suya sabuna da dokunmayın…

Advert

Biz güçlü bir ülkeyiz, kimse ve hiç bir güç bizi yıkamaz, cesaret edemez eyvallah! O yüzden sinsi sızmalar, yapılanmalar; kale içten fethedilir ya, düşmanı uzakta aramamak gerekir de çok içimizde olunca da konduramıyor insan demek ki ve bazen bu hainlerin arasında masum insanlar da yanıyor ben ona üzülüyorum çünkü bilmeden alet olan masum insanlarda olabiliyor ve yaşın yanında kuru da yanıyor bu hep böyle olmuştur. Kötü kendini zaten kurtarır fakat iyiler kötülere kıyamadığı için kendilerini kurtarırlar.

Neyse çok felsefik oldu da anlayanlar anladılar.

Yediler, içtiler, paraya doymadılar, türedi zenginler oldu bu ülkede. Kimsenin parasında, pulunda değiliz de Mafya ülkesi olduk elimizi nereye kaldırsak Mafya, uyuşturucu çetesine çarpıyor. Ayhan Bora Kaplan itiraf etti fakat hiç kimse ye bir şey yapılmadı Savcısı da, Hâkimi de yedirilen rüşvetler de havada kaldı, yiyen yediği ile kaldı, olanlar oldu milletin çoluğunu çocuğunu uyuşturucu zehiri ile öldürüyorlar, Baronlar zengin oluyor.

Dokunulmazlık zırhına bürünen malûm kişilerde halâ paralarını saymaya ve 3 maymunu oynamaya devam ediyorlar. İşte bu olanların hepsi saadet zinciri gibi birbirine zincirlenmiş olaylar ve derin mevzular.

“Düzeleceğiz inşallah be düzelteceğiz” Şu sızıntılar temizlenip derz dolgular yapılır, dönüşümler gerçekleşir. Devlet uykuda değil çok şükür hep nöbette “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Vatan uğrunda ölen varsa Vatandır. ”

 

Sibel DUYMAZ….

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.