DOLAR
34,0033
EURO
37,8557
ALTIN
2.819,96
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

ÇİFTÇİ, ESNAF İÇİN TOKİ’YE GİTTİ

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, TOKİ Başkanı’nı ziyaret ederek üyelerini ev sahibi yapmak istediğini belirtti.

ÇİFTÇİ, ESNAF İÇİN TOKİ’YE GİTTİ
Advert
06.08.2024 12:49
7
A+
A-

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, en büyük projelerinden birisi olan evi olmayan üyelerini ev sahibi yapmak için girişimlerine devam ediyor. Daha önce Batman valileri ile görüşen Başkan Çiftçi bu defa TOKİ Genel Merkezine giderek TOKİ Başkanını makamında ziyaret ederek gerekli girişimlerde bulundu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Sıddık Çiftçi, “Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak TOKİ ile iş birliği yaparak ev sahibi olmayan üyelerimizi ev sahibi yapmak için Batman Milletvekilimiz Sayın Serkan Ramanlı’nın da girişimleri sonucunda yönetim kurulu üyelerimizle TOKİ Başkanını makamında ziyaret ettik. Esnaflarımızın bazıları pandemi döneminde ödemelerinin yapmak için evlerini sattılar daha sonra artan kiralar karşısında da zor durumda kaldılar. Bu durumu göz önünde bulundurarak üyelerimizin kira öder gibi ev sahibi olmaları için oda başkanlığına seçildiğim günden bu yana çeşitli girişim ve temaslarımız oldu ve bu girişimlerimiz üyelerimizi ev sahibi yapana kadar devam edecektir. Durumu ve isteklerimizi TOKİ Başkanına anlattık taleplerimizin yerine getirilmesi konusunda ricada bulunduk. Bu yapılacak projenin esnafı rahatlatacağını ifade ettik. İlgi ve alakalarından ötürü Batman milletvekilimiz Sayın Serkan Ramanlı’ya ve TOKİ Başkanına teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.