DOLAR
34,0033
EURO
37,8557
ALTIN
2.819,96
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

DEM PARTİ’DE 134 GÜNÜN ÖZETİ….

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde DEM Parti’nin bütün kurulları, ‘Halkımız kimi seçerse adayımız odur’ diyerek halkın kalbinde taht kurdu.

DEM PARTİ’DE 134 GÜNÜN ÖZETİ….
Advert
12.08.2024 17:29
24
A+
A-

Çünkü DEM parti ideolojisinde Halkın iradesi her şeyin üstündeydi.

Batman halkı DEM Parti’de onlarca Belediye eşbaşkan aday adayı arasında Av. Mehdi Öztüzün’e her platformda %80’lere veren bir destekle Belediye Eşbaşkanı olması gerektiğine karar verdi. Av. Mehdi Öztüzün’ün adaylığından rahatsız olan kesimler bu kez Batman’a kadın kotası dayatması yaparak, yerine ikinci olan Gülistan Sönük’ün asil Başkan olmasına karar verdi. Buna rağmen küsmeyen Av. Mehdi Öztüzün Eşbaşkanlığı kabul etti. Buda birçok kesimi yine rahatsız etmeye devam etti. Bir fotoğraf karesi bahanesiyle Av. Mehdi Öztüzün, bir anda partiden jet hızıyla ihraç edildi. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde 90 bin kişi sandığa tepki amaçlı gitmedi ve bu oyların çoğu DEM Partinindi. Ardından bütün kurulların tam desteğini alan Ferah Solmaz, Av. Mehdi Öztüzün’ün yerine Eşbaşkan olarak seçildi. Ferah Solmaz’dan da rahatsız olan kesimlerin istediği isim seçilemeyince bu kezde Ferah Solmaz’a biraz bekle denilerek, halkın unutulmamı sağlanmaya ve çeşitli bahaneler bulunmaya çalışıldı. Ferah Solmaz tam 104 gün bekletildi ve Belediye eşbaşkansız yönetilmeye devam etti. Oluşan tepkilerden sonra, Batman’da bu sorunun çözümü ve halkı dinlemek için gelen DEM Parti Genel Başkanı Tuncer Bakırhan için basına gerekli bilgi verilmedi ve tanıtım yapılmadı. Muhalif olmayan STK temsilcileri davet edilerek sanki Batman halkı Av. Mehdi Öztüzün ile Ferkah Solmaz’ı istemiyormuş gibi bir atmosfer oluşturuldu. Bunda da başarılı oldular. Şimdide ismini ilke duyduğumuz halkında yeterince tanımadığı Belediye Meclis Üyesi Yeşil Işık Ferah Solmaz’ın yerine Eşbaşkan oldu. BHA Medya Grubu olarak kendisine yeni görevinde de başarılar dileriz.

 

SÖZÜN ÖZÜ İSE..

DEM Parti 134 gün içerisinde Av. Mehdi ÖZTÜZÜN’ün yerine asil olarak Gülistan SÖNÜK’ü,

Eşbaşkan Av. Mehdi ÖZTÜZÜN’ün yerine Ferah SOLMAZ’ı,

Ferah SOLMAZIn yerine de Yeşil IŞIK’ın Eşbaşkanlığını onayladı.

Advert

Yeşil IŞIK Eşbaşkanlığına atanan 3. İsim oldu….

SONUÇ….

BHA Medya Grubu olarak ilk günden beri halkın iradesine sahip çıktık ve sahip çıkmaya da devam edeceğiz… İlkeli, dürüst, cesur ve tarafsızlığımızı 134 gündür ayakta kalarak gösterdik.

Şimdi de herkesi….

VİCDANLARIYLA BAŞBAŞA BIRAKIYORUZ….

Yorumlar

  1. Aziz korkmaz dedi ki:

    Şunu net olarak söylüyorum; Sadece Batman’da değil tüm doğu illerinde bu tarz oyunlar oynandı ve Başarili oldular. Asıl yönetimi elinde tutan Avrupa ve Amed yönetimi dir.Zübeyir Aydar, Remzi Kartal, Ahmet Türk,Sırrı Sakık, Pervin Buldan ve onların dışında Türk solu Tülay Hatipoğlu gibi kalitesiz insanlar bu partide Bu halkın kanı üzerinden siyaset yaparak Bu ranttan Avrupa ve birçok yerde insanı zengin edip, semiriyorlar. Çoklari Siyaset yaptıktan sonra Avrupa’ya kaçiyorlar, dertleri Bariş veya insanların ölmemesi değil, Çarkin bir ucundan beslenmektir. Lütfen bu yorumumu yaninlayin ben bir değer ailesi evladımizi kaybettik ve sadece onlardan utanıyorum,