DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

“Esnafın sorunlarını çözmek için çalışıyoruz”

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Marangozlar ve Kaynakçılar Sitesi’ni ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

“Esnafın sorunlarını çözmek için çalışıyoruz”
Advert
22.08.2024 16:17
11
A+
A-

Esnafın yaşadığı sorunları anında çözmek için kurum müdürleriyle irtibatlı çalıştıklarını belirter Başkan Çiftçi, esnafın mağdur olmaması adına elinden geleni yapmaya devam ettiklerini kaydetti. Marangoz ve Kaynakçılar Sitesinde sık sık kesilen elektrik şikayetinden dolayı DEDAŞ Müdürü ile görüşen Başkan Çiftçi, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Çiftçi, “Yönetim kurulu üyelerimiz ile esnaf ziyaretlerimiz devam ediyor. Marangozlar ve Kaynakçılar Sitesi’ni ziyaret ettik. Esnaflardan tek tek istek, talep, sorun ve şikayetleri olup olmadığını soruyor ve çözümü için uğraşıyoruz. Esnaflarımızın hepsi de elektriklerin çok kesildiğini bu sebepten kaynaklı olarak siparişlerini yetiştirmekte zorlandıklarını ve söz verdikleri müşterilerine karşı mahcup ve mağdur olduklarını söylediler. Elektrik kesintilerinin dalgalı olduğu için de makinaların bozulduğunu veya zarar gördüğünü ileterek elektrik sorununun çözülmesini talep ettiler. Ayrıca esnaflarımız yeteri kadar temizlik yapılmadığını belirterek belediyenin her gün gelip temizlik yapmasını da istediler. Marangoz ve Kaynakçılar Sitesi, Bayındırlık ve başka mahallelerde de elektriklerin sık sık kesildiği şikayetleri üzerine DEDAŞ İl Müdürü Bilal Altunç’u makamında ziyaret ederek esnafların elektrikle ilgili sorun ve sıkıntılarını ilettik. Bu sorun ve sıkıntıların bir an önce giderilmesini talebinde bulunduk. Müdür Bey elektrik kesintilerini en aza indirdiklerini ve mevcut sıkıntılarını gidermeye çalışacaklarını belirttiler. İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Esnafımızın sıkıntılarını en aza indirmek için çalışmalarımız devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.