DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

KÜÇÜK AĞALAR YÜZMEYİ ÇOK SEVDİ…

Gençlik ve Spor Bakanlığının tüm Türkiye’de hayata geçirdiği ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında ağalar diyarı olarak bilinen Gercüş’te ‘Küçük Ağalar’ yüzmeyi çok sevdi. 

KÜÇÜK AĞALAR YÜZMEYİ ÇOK SEVDİ…
Advert
22.08.2024 08:01
22
A+
A-

Yaz spor okulları ve Yüzme Bilmeyen Kalmasın projeleri kapsamında Gercüş Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde eğitim gören öğrencilere Gercüş Kaymakamlığınca malzeme yardımı yapıldı. ’Yüzme Bilmeyen Kalmasın’’ projesi kapsamında Gercüş İlçe Müdürlüğünde yüzme kurslarına gelen kursiyerlere yüzme mayosu, şort ve bone hediye edildi. Bunun yanı sıra yüzme kurslarında kullanılmak üzere gerekli araç ve gereç desteğinde de bulunuldu. Gercüş Spor Salonu bahçesinde kurulan portatif havuzda 400’ze yakın öğrencinin yüzme öğrendiğini belirten Gercüş Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Soyvural, geri dönüşlerinin olumlu olduğunu söyledi. Soyvural Yüzme kurslarını ziyaret eden Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Şafi Özperk’e kurslar hakkında genel bir bilgi verdi. ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ Projesinin Gercüş’te büyük ilgi ördüğünü belirten ilçe Kaymakamı Muhammed Öztaş, havuzda kursiyerlerle sohbet edip, bir müddet verilen eğitimleri izledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.