DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

Kürtçe klibiyle beğeni topladı

Batmanlı sanatçı Yasmin Babat, müzik dünyasına damga vuran yeni eseri Mezopotamya ile büyük ses getirdi.

Kürtçe klibiyle beğeni topladı
Advert
12.08.2024 13:34
27
A+
A-

Tarihi dokuların gölgesinde çekilen klibiyle hem Mezopotamya’yı tanıtan hem güçlü sesini müzikseverlerle buluşturan Babat, kısa sürede büyük beğeni topladı.

MEZOPOTAMYA’NIN EŞSİZ GÜZELLİKLERİNİ ÖN PLANA ÇIKARDI

Geleneksel ve yöresel öğelerin işlendiği Mezopotamya adlı klip, youtube platformunda yayınlandıktan sonra kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi. Sesi ve yorumu ile dinleyicilerin ilgisini çeken Yasmin Babat, yeni çalışmasında Mezopotamya’nın eşsiz güzelliklerini gözler önüne serdi.

9. KÜRTÇE ESERİNİ MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTURDU

Yeni klibinde Mezopotamya’nın doğal ve kültürel zenginliklerini ön plana çıkaran Babat, bereketli topraklardan geldiğini vurgularken, Kürtçe dilinin zenginliğine de dikkat çekti. Babat, söz ve müziği kendisine ait olan eseriyle büyük takdir topladı. Mezopotamya, Yasmin Babat’ın müzik kariyerindeki 9. Kürtçe eseri olarak müzikseverlerle buluştu.

Şarkı linki için tıklayınız

Advert

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.