DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

“PEŞİ PEYA, ÖNCE YAYA, BARIŞA VE KARDEŞLİĞE HİZMET ETMEKTEDİR”

“PEŞİ PEYA, ÖNCE YAYA, BARIŞA VE KARDEŞLİĞE HİZMET ETMEKTEDİR”
Advert
01.08.2024 08:31
29
A+
A-

Kürtçede peşi peya yani önce yaya diye yazılara düşmanlık etmek bunun üzerinden kriz çıkarmak ve yazılan yazıları silmek büyük bir provakatörlüktür.
Bu provakatörlüğü yapanlar bu ülkenin en büyük düşmanlarıdır ve siyonizme hizmet etmektedirler.

İnsanın doğuştan elde ettiği haklar hiç bir güç tarafından zorbalıkla engellenemez.
Biz milli görüş olarak Güçlünün haklı olduğu değil Haklının güçlü olduğu bir anlayışı temsil ediyoruz.

Doğuştan elde edilen temel haklar İslam’ın teminatı altındadır. Buna tavır almak İslam’in barış ve kardeşlik ruhuna karşı tavır almaktır.

Yerel yönetimlerin yetkisinde olan ve bir suç teşkil etmeyen masum Kürtçe tabelalara düşmanlık etmek hakaret edercesine silmek ve kaldırmaya çalışmak toplumun sinir uçları ile oynamaktır.

Bundan 1 asır önce yüzbinlerce ülke evladını şehit eden İngiltere Fransa Rusya gibi devletlerin resmi dillerini trafik tabelalarına yazmak suç değil. Ve kimseyi rahatsız etmiyor.

İngilizce ve Fransızca cafeler açılırken hiç bir problem çikarilmiyor.
6 milyon kilometre kare toprağı 800 bin kilometre kare toprağa düşüren ve binlerce askerimizi öldüren İngiltere Fransa ve Rusya’nın diline hiç bir itiraz yok fakat konu KÜRTÇE VE ARAPÇA olunca bir bardak suda fırtına koparanlar İngiltere’ye Fransa’ya İsrail’e hizmet etmektedirler.
Türkiye’deki etkili olmaya çalışan faşistler türk milliyetciligi yaptıklarını zan ediyorlar ama bunlar asla Türk bile olamazlar.
Tecavuzcüsü olan İngiltere Fransa Rusya’ya aşık olan bir faşiste ister ezan, ister çan dinlet mustehaktır ona her türlü zillet.

Bu ülkede bir çok kritik konu ve geçim derdi ekonomik krizler varken sudan sebeplerle peşi peya cümlesine takılıp gündem değiştirmenizi lanetliyoruz.
Ziyaulhak YAMAÇ
Yeniden Refah Partisi
İl başkanı

Advert
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.