DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

Petrolspor Store Online Açılıyor

Kulübümüzün resmî ürünlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla online mağaza çalışmalarına başladı. Kulübün marka değerini artırma ve gelir kaynaklarını çeşitlendirme stratejisinin bir parçası olarak hayata geçiriliyor.

Petrolspor Store Online Açılıyor
Advert
27.08.2024 15:11
5
A+
A-

Taraftar Ürünleri Her Yerde!

Kulüp Basın Sözcüsü Cemala Kaya’nın yaptığı açıklamaya göre, Petrolspor Store adıyla hayata geçirilecek olan online mağaza, sadece Batman’da değil, Türkiye’nin dört bir yanında ve hatta yurtdışında yaşayan tüm taraftarlara hizmet verecek. İlk etapta Forma satışı başlayıp daha sonra forma, atkı, şapka gibi klasik ürünlerin yanı sıra, özel tasarım ürünler de yer alacak.

Kaya; konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Taraftarlarımızın kulübe olan bağlılığını ve sevgisini yansıtan ürünlere erişimini kolaylaştırmak amacıyla online mağaza projemizi başlattık. Bu proje ile kulübümüzün marka değerini artırmayı ve tüm taraftarlarımızı bu platformda buluşturmayı hedefliyoruz. Herkesin Batman Petrolspor ruhunu evinde, iş yerinde ve günlük yaşamında taşımasını arzu ediyoruz.”

Taraftarların Yoğun İlgisi Bekleniyor

Cemal Kaya, online satış portalının açılış tarihinin yakında duyurulacağını ve taraftarların yoğun ilgisini beklediklerini belirtti. Online satış sonrası mağaza konseptini hayata geçirmek için altyapı çalışmalarınına hız vereceğiz. Ayrıca,online satış ile birlikte özel indirimler ve kampanyaların da olacağını sözlerine ekledi. “Taraftarlarımızın sabırsızlıkla beklediği bu online mağaza, kulübümüzün her kesimden insanla daha yakın bir bağ kurmasını sağlayacak” dedi.

https://www.instagram.com/petrolsporstore?igsh=MTM0djFidTQ5b2VjYg%3D%3D&utm_source=qr

Advert
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.