DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

PORTATİF HAVUZLAR, GENÇLERİN AYAĞINA GİDİYOR

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu ve 19 Mayıs Olimpik Yüzme Havuzlarına ulaşmakta sıkıntı çeken çocuk ve gençler için özel olarak 8 Adet portatif havuz hizmet veriyor.

PORTATİF HAVUZLAR, GENÇLERİN AYAĞINA GİDİYOR
Advert
12.08.2024 08:57
19
A+
A-

Çok Amaçlı Spor Salonu başta olmak üzere, Petrolkent Gençlik Merkezi, 75. Yıl Semt sahası, Sason, Gercüş, Hasankeyf ve Beşiri ilçeleri ile Kayapınar Beldesinde hizmet veren portatif havuzlardan binlerce kişi faydalanıyor. Batman’ın hızlı gelişen bir il olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, il genelinde 8 adet portatif havuzunda hizmette olduğunu söyledi.

“BÜTÜN HAVUZLARIMIZ TAM KAPASİTE ÇALIŞIYOR”

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Batman merkezde 1 adet tam olimpik kapalı yüzme havuzu, 19 Mayıs’ta 2 adet yarı olimpik yüzme havuzu, Kozluk ilçemizde 1 adet ve Aydınkonak bölgesinde 1 adet yarı olimpik yüzme havuzumuz var. Bu havuzlarımıza kayıt yapamayan veya ulaşımda sıkıntı çeken çocuk ve gençlerimiz içinde kent genelinde 8 adet portatif yüzme havuzuyla hizmet vermekteyiz. Deyim yerindeyse, havuzlarımızı çocuklarımızın ve gençlerimizin ayağına götürüyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesini ciddi anlamda önemsiyor ve destekliyoruz. Batman’ın etrafında birçok baraj, kanal, çay, dere, göl ve bunun gibi onlarca yapay gölet var. Sularımızda boğulan her canımızdan sonra adeta kahroluyoruz. Onun için Sayın Valimiz Ekrem Canalp’ın da desteğiyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzdeki bütün havuzlarımızda tam kapasiteyle hizmet veriyoruz.” diye konuştu. İl Müdürü Özperk, hedeflerinin Batman genelinde 7’den 77’ye herkesin ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesinden faydalanmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.