DOLAR
34,0033
EURO
37,8557
ALTIN
2.819,96
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

SON YILLARIN EN KLAS ATAMASI EMNİYET’TE

Liyakat ve nitelik tartışmaları sürerken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı son atamalar bu tartışmalara nokta koyma seviyesine geldi.

SON YILLARIN EN KLAS ATAMASI EMNİYET’TE
Advert
16.08.2024 11:43
19
A+
A-

Evet Emniyet Genel Müdürlüğüne Bursa Valisi Mahmut Demirtaş atandı. Yüksek düzey donatılara sahip ve tecrübe açısından üst düzey isimlerden biri olan Vali Mahmut Demirtaş Emniyet Genel Müdürlüğü gibi kritik bir görevi mutlak başarı ile sürdüreceğine, Türk Polis kimliğinin yeniden itibar ve düzen kazanacağına, bunun yanı sıra güvenlik yönetim becerisi ile daha huzurlu ve halkla iç içe politika sürdürme becerisiyle Polis Vatandaş arasındaki bağları kuvvetlendireceği konusunda mutlak inancımız vardır.

İç güvenlik yönetimi konusunda Adıyam, Mardin,Adana gibi illeri Vali olarak yönettiği süreçte, Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak da siyasi doku yönetimi konusunda önemli başarılara ve özellikle toplum huzuru tesisinde adaletli yönetim politikasıyla bölge barış ve huzurun korunması ve gelişmesinde önemli bir rol oynadı.

Gelişimci ve proje bazlı çalışma yönteminin yanı sıra takım yönetme becerisiyle de Devlet kurumlarının işlevsellik kazanmasında da çok büyük gelişmeler sağlayan bir isim olarak tanınmaktadır.

Bursa gibi Metropol kent yönetiminde de gösterdiği performans ardından Emniyet Genel Müdürlüğüne getirilen Vali Mahmut Demirtaş’ın Emniyet camiasına ve dolayısıyla toplum güvenliğine katacağı yenilikler ile Emniyet camiasında yeni ve enerjisi yüksek bir dönemin başlanacağı bekleniyor.

Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Vali Mahmut Demirtaş’a başarılar diler, yeni görevinin kendisine ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.