DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

“Yardımlarımızla Gazze’ye destek olalım”

Umut Kervanı olarak 7 Ekim’den bu yana çok zor şartlar altında Gazze’ye kesintisiz yardım ulaştırdıklarını belirten Umut Kervanı Batman Derneği Başkanı Nurettin Teymur, yardımların kesintiye uğramadan artarak devam etmesi için hayırseverlere destek vermeleri çağrısında bulundu.

“Yardımlarımızla Gazze’ye destek olalım”
Advert
28.08.2024 16:21
10
A+
A-

“YARDIMLARDA AZALMA GÖRÜLÜYOR”

Yardımların soykırıma uğrayan Gazzeli mazlumlara ulaştığını vurgulayan Teymur, son günlerde yardımlarda bir azalmanın görüldüğüne dikkat çekerek, Gazze halkına ilk günkü gibi yardımların çoğaltılarak desteklerin sürdürülmesini istedi. Hem yerel hem de uluslararası yardımlarının devam ettiğini belirten Teymur, “7 Ekim’den bu yana Gazze’de yüreğimiz yanıyor, içimiz acıyor. Gazze unutulmaması gereken bu konu. Yardımların sürekli elde edilmesi, oraya ulaştırılması ve oradaki kardeşlerimizi yalnız bırakmamamız gereken bir konudur. Halkımız bu konuyu sürekli gündemlerinde tutsun istiyoruz. Gazze’de kardeşlerimizin acısı gün geçtikçe artıyor ama yardımlarımız maalesef bugünlerde biraz daha azalıyor. Lütfen yardımlarımızı çoğaltarak ve hatta kendi ihtiyaçlarımızın dışında kalanın tamamını yardıma dönüştürmeliyiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.