DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

YEŞİL IŞIK’IN EŞBAŞKANLIĞI KESİNLEŞTİ..

DEM Parti Batman Belediyesi Eşbaşkanlığı için önerilen 3. isim Yeşil Işık’ın ismi netleşti.

YEŞİL IŞIK’IN EŞBAŞKANLIĞI KESİNLEŞTİ..
Advert
12.08.2024 14:11
39
A+
A-

134 gün süren Eşbaşkanlık krizi Yeşil Işık’ı atanmasıyla son buldu. Batman’a halkla buluşması yapması beklenilen DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, seçili STK temsilcilerinin davet edilmesiyle bir toplantı gerçekleştirdi. Daha önce Batman’a gelen DEM Parti Eş Genelbaşkanı Tülin Hatimoğulları için DEM Parti il genelinde geniş bir yayın yapmış ve halkı davet etmişti. Aynı davet çalışması ise Tuncer Bakırhan için yapılmadı.

ÖZTÜZÜN 2005 YILINI HATIRLATTI

DEM Parti Tuncer Bakırhan’ın Batman’a sesisz bir şekilde gelip gitmesinin ardından yaptığı açıklamalara DEM Parti’den ihraç edilen Av. Mehdi Öztüzün de kendi sosyal medya hesabından mini bir yorum yaptı. İşte O yorum; “Herhangi kişisel bir mevki ve ikbal derdimizin olmadığını siz biliyorsunuz. 2005 yılında yaşadığımız, postmodern ihraçta da genel başkandınız. O dönemde bize yapılan ahlaksız teklifi, kişisel siyasi geleceğimizin bitmesi pahasına. Red ettiğimizi de biliyorsunuz. Kendi geleceğimizi düşünse idik, sektörleşmiş siyasetin bir parçası olurduk. Halkımızın yürüttüğü ”hakikat ve öze dönüş yolculuğu”nun, mütevazı bir neferi olmaya devam edeceğiz. Derdimiz: sizin normal gördüğünüz ,”bir yere gelme ”değil, halkımıza mahcup olmamak ve mücadelesine layık yaşayabilmektir. halkımızın öze dönüş ve hakikat mücadelesine selam olsun..”

BAKIRHAN’IN KİŞİSEL SORUNU MU VARDI?

Av. Mehdi Öztüzün’ün 2005’te DEHAP İl Başkanlığından ve 2024 yılında da Batman Belediyesi Başkanlığından ihraç edilmesinde, bu dönemde Genel Başkan olan Tuncer Bakırhan’ın Öztüzün ile kişisel bir sorunun olup olmadığın da bir kez daha gözler önüne serdi.

Advert
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.