DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

BESO’DEN BHA MEDYA GRUBUNA ZİYARET

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası BHA Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Seyrek’i gazete ofisinde ziyaret etti.

BESO’DEN BHA MEDYA GRUBUNA ZİYARET
Advert
02.09.2024 14:43
19
A+
A-

Yapılan ziyarette, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Yönetim Kurulu üyeleri Davut Başaran ve Mustafa Erez’de hazır bulundu. BESO Başkanı Çiftçi her zaman esnafların emrinde olduklarını ve sayısız projelerle Batman halkının hizmetinde olduklarını söyledi. Başkan Çiftçi; “Biz makam ve mevkileri halkımıza hizmet etmek için kullanıyoruz. Onun için yönetim kurulundaki bütün üyelerimizle sürekli üreten bir oda olduk ve olmaya devam edeceğiz. 16 Eylül’de Trendyol ile dünyaya açılacağız.” diye konuştu.

İŞTE BESO’NUN BAZI PROJELERİ

-16 Eylül‘de DİKA ile E-Ticaret semineri düzenleyeceğiz. TRENDYOL satış ve iş geliştirme bölge yöneticisi sunum yapacak.
-6-12 Kasım tarihleri arasında giyim, ayakkabı, hediyelik eşya ve zücaciye fuarı düzenlenecek. Fuarda çeşitli etkinlikler yapacağız.
-TOKİ iş birliği ile esnaflara konut yapma projemizi faaliyete koymaya çalışıyoruz görüşme ve istişarelerimiz devam etmektedir.
-Esnaf buluşmasını Ahilik haftasında valimiz ile yapmayı düşünüyoruz.
-Esnafların sorunu ile sürekli ilgileniyoruz. OSB yolu, gülistan caddesi, marangozlar ve kaynakçılar sitesi ve hangi esnafımızın nerede sorunu varsa orada olarak sorunlarıyla ilgileniyor çözümü için yetkililer ile görüşüp uğraşıyoruz.
-Zincir marketlerin küçük esnafımızı zor durumda bıraktığı konusunda ciddi şikayetler var ve bizler de bunu görüyoruz zincir marketlerin etkisini azaltmak için çalışmalar yapıyoruz.
-Küçük Sanayi Siteleri ve yeni OSB’lerin faaliyete geçmeleri için sürekli gelişmeleri takip ediyoruz.
-Esnaflarımızın genel sorunları ve taleplerini iletmek üzere Ankara’da TESK Genel Başkanımız Bendevi Palandöken’i ziyaret ettik.
-Danışmanlık hizmetlerimiz: Proje Danışmanlığı, Hukuk Danışmanlığı, Hibe ve Destek Danışmanlığı gibi hizmetlerimiz sürekli mevcuttur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.