DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

150 günlük brifing verdiler

Batman Belediye Eş Başkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, Batman’da ki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

150 günlük brifing verdiler
Advert
06.09.2024 17:57
10
A+
A-

EŞ BAŞKANLAR, 150 GÜNLÜK ÇALIŞMALARI ANLATTI

Jiyan Park Glutensiz Kafede yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen Belediye Eş Başkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık, 150 günde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Eş Başkan Sönük “Göreve geldiğimizden bu yana ikinci defadır siz değerli basın mensupları ile bir araya geliyoruz. 150 günlük süreçte belediyemizin yaptığı hizmetleri sizlerle paylaşmak istedik. Ebetteki 150 günde şehrin sorunlarını çözüm getirmek zor. Yapılan tahribatı düzeltmek kolay değil. Bazı tahribatlar var ki 5 senede kapatılabilir bazı tahribatlarda vardır 1 senede bazı tahribatlar uzun zaman gerektiriyor. Biz haftanın bir günü çarşamba günleri halk günü belediyede gerçekleştiriyoruz. Halk gelip burada sorunlarını bize iletiyorlar. Herkesin en çok konuştuğu konu ise imar sorunu. Batman imar konusunda alt üst edilmiş bir durumda. Bu sorunu 150 günde çözmek imkânsız” dedi.

İNSAN VE EKOLOJİ ODAKLI HİZMETLER YÜRÜTECEĞİZ

Eş Başkan Yeşil Işık ise “Geçen sekiz yıllık süreçte ilimizde yaptıkları çalışmalar ve yaptıkları masraflar bu halk için yapılmamış. Yaptıkları borç kadar hizmet yapılmamış. Doğaya ekolojiye ve insan odaklı hizmet yapılmamış. Tamamen gözle görünür hizmetler yapmışlar. Hizmet odaklı değil ranta dayalı bir hizmet yapmışlar. Bu kabul edilir bir durum değil.150 gün içinde yaptığımız çalışmaları sizinle paylaşacağız. İnsan ve ekoloji odaklı hizmetler yürüteceğiz” dedi. Toplantıda, belediyenin 150 günlük yapılan çalışmalarının yer aldığı sinevizyon gösterimi yapıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.