DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

BAŞKAN AKGÜL, TÜM MUHTARLARI TEK ÇATI ALTINDA TOPLADI

Osman Mirpaşa SEYREK / Batman merkez ve köylerinde görev yapan 70 Muhtar, Batman Muhtarlar Derneği çatısı altında toplanarak, tarihi bir birlikteliğe imza attılar.

BAŞKAN AKGÜL, TÜM MUHTARLARI TEK ÇATI ALTINDA TOPLADI
Advert
07.09.2024 17:13
23
A+
A-

Derneğin ilk kongresini daha önce gerçekleştirdiklerini belirten Batman Muhtarlar Derneği Başkanı ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Abdülsamet Akgül, bu kez üyeliklerini tamamlayan 70 Muhtarı yemekte bir araya getirdi.


“AMACIMIZ HALKIMIZA HİZMET ETMEKTİR”
Batman tarihinde ilk kez böylesine güçlü bir STK yapılanmasına imza attıklarını belirten Batman Muhtarlar Derneği Başkanı ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Abdülsamet Akgül, amaçlarının sadece halka hizmet etmek olduğunu söyledi. Başkan Algül; “Makamlar halkınıza hizmet etmek için bir araç olmalıdır. Bizde Batman merkez ve köylerimizdeki bütün muhtarlarımızla sürekli istişare toplantıları yapıyoruz. Bugünde 5 aylık hizmet süremizi ve yapacağımız çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Ortaya çok güzel fikirler ve öneriler çıktı. Derneğimize üye olan bütün muhtarlarımıza teşekkür ederim. Özelde mahallelerimizin genelde ise bütün Batman’ın sorunlarının çözülmesi için köprü vazifesi göreceğiz. Hizmet gelmesi noktasında bütün siyasi partilere de eşit mesafede olduğumuzunda bilinmesini isteriz. Güzel bir toplantı oldu. Davetimizi kırmayıp gelen bütün üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz.” diye konuştu.


“BATMAN VE TÜRKİYE’DE ÖRNEK STK OLACAĞIZ”
Batman ve Türkiye’de örnek STK olmayı hedeflediklerini belirten Muhtarlar Derneği Başkanı Abdülsamet Akgül, bunun için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Başkan Akgül sözlerini şöyle sürdürdü; “ Sivil Toplum Örgütü olmak kolay değil. Batman’da seçilmiş muhtarlarımızla örnek hizmet ve projelere imza atacağız. Kapımız herkese açık olacaktır. Batman ve halkımız için elimizden geleni yapacağız. Birliğimizin, dayanışmamızın, yardımlaşmamızın ve güçlü birlikteliğimizin bütün STK’lara ve Türkiye’ye örnek olmasını diliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.