DOLAR
34,2822
EURO
37,2128
ALTIN
2.980,73
BIST
9.052,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

“Daha şeffaf ve adil hizmet sunacağız”

Vatandaşın işlerini görmek ve kurumdan mutlu bir şekilde ayrılmaları için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirten SGK Batman İl Müdürü Naif Gümüş, kurum olarak çok büyük hedeflerinin olduğunun altını çizdi.

“Daha şeffaf ve adil hizmet sunacağız”
26.09.2024 10:47
5
A+
A-

“NÜFUSUN YÜZDE 90’NINA HİZMET VERİYORUZ”

SGK İl Müdürlüğü’nün Batman nüfusunun neredeyse hepsine hizmet verdiğini kaydeden Müdür Gümüş, “Kurum olarak Batman’ın yüzde 90’nına hizmet veriyoruz. Dolayısıyla, işçisinden tutun esnafına, memuruna ve iş adamına kadar, bunların hepsi bu kuruma gelip hizmet alıyor. Kurumumuzdan hizmet alan tüm vatandaşlarımıza gereken hizmeti vereceğimizin bilincinde ve sorumluluğundayız. Kurumumuzun vizyonu, misyonu ve hedefleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Daha şeffaf, daha adil bir hizmet anlayışıyla hareket edeceğiz inşallah” dedi.

“KAYITDIŞI İSTİHDAMLA İLGİLİ ÇALIŞMAMIZ VAR”

Kayıt dışı istihdamla mücadele noktasında çok kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini belirten Gümüş  “Hem denetimin dışında biraz da rehberliği önceleyerek, cezalandırmadan çok, uyararak, bilgilendirerek, cezalı işlemlerle işverenlerimizin karşılaşmaması adına, gerekli mevzuat bilgilendirmelerini yapmak için sürekli sahada olacağız. Şuan 5-6 tane denetim elemanımız var ve bunlarla zaten sürekli diyalog halindeyiz. Kendilerine gerekli denetim kaynakları noktasında gerekli bilgilendirmeler yapılıyor. Ayrıca sahada sadece birebir işverenlerle denetim süreçleri yürütmek yerine, STK’lar, meslek odaları ve işveren STK’ları gibi örgütlerle de bir araya gelerek, kurumumuzun mevzuatı noktasında gerekli bilgilendirmeyi yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.