DOLAR
34,2020
EURO
37,1152
ALTIN
2.981,85
BIST
9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Hafif Yağmurlu
20°C

Öğrenciler, Gazze için para topladı

Batman’da duyarlı iki ortaokul kız öğrenci, sınıf sınıf dolaşarak Gazze için topladıkları paraları, Umut Kervanına teslim etti.

Öğrenciler, Gazze için para topladı
29.09.2024 19:51
4
A+
A-

Batman’da 7’den 70’e her kesimden işgal rejiminin saldırısı altındaki Gazze halkına yönelik yardımlar gelmeye devam ediyor. Batman 100’üncü Yıl Ortaokulunda okuyan 7’nci sınıf öğrencileri Hayrunnisa Çelik ve Rana Üzüm, evde hazırladıkları kumbaralarını okula götürüp sınıf sınıf dolaşarak Gazze için para topladı.

Topladıkları paralarla birlikte öğretmenleri eşliğinde Umut Kervanına giden öğrenciler, paraları Gazze’deki çocuklara ulaştırılmak üzere dernek yetkililerine teslim etti. Bu hareketleriyle büyük bir duyarlılık örneği sergileyen öğrenciler, “Filistinli kardeşlerimiz için kumbara hazırladık. Okulumuzdaki tüm sınıfları gezdik ve para topladık. Bu paraları Umut Kervanına getirdik. Onlar da bu paraları Filistin’e gönderecekler” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.