DOLAR
34,0735
EURO
37,9679
ALTIN
2.800,13
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

“YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞARILARLA DOLU OLSUN”

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılının herkese hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, başarı dolu bir yıl olmasını temenni etti.

“YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞARILARLA DOLU OLSUN”
Advert
10.09.2024 12:16
10
A+
A-

Eğitim ve Öğretimin kendileri için çok önemli olduğunu ve partilerinin tüzüğünde geniş yer verildiğini belirten Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, herkesin üzerine düşeni yapmasını istedi.

“GÖZLERİNİZDEKİ PARILTI BİZİ HEYECANLANDIRIYOR”

2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılının tüm çocuklara, ailelere ve öğretmenlere hayırlı olmasını dile getiren Genel Başkan Arslan; “Evrensel değerleri göz ardı etmeden milli değerlerle, milli şuurla çocuklarımızı yetiştireceğimiz yeni maarif modelimizle birlikte yeni bir eğitim öğretim yılına ‘Bismillah’ diyerek başlıyoruz. Çocuklarımızın gözlerindeki parıltıyı, ışıltıyı, heyecanı görmemek mümkün değil. İnşallah her zaman böyle ışıltılı bir şekilde hayatlarına devam ederler.” ifadelerini kullandı.

“BİZİM İKTİDARIMIZDA EN BÜYLÜK DESTEK EĞİTİME OLACAK”

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan açıklamasına şöyle devam etti; “Sevgili öğrenciler! Bu hafta yine birlikte okullarınıza, öğretmenlerinize ve arkadaşlarınıza kavuşmanın heyecanını yaşıyorsunuz. Sizlerin daha güzel, daha sağlıklı okullarda eğitim görmeniz en büyük temennimizdir. Sizlere güveniyor ve sizleri çok seviyoruz. Sizlerin varlığı bizim en büyük gücümüz olacaktır. Yeni Yüzyıl Partisi iktidarıyla, Eğitim ve Öğretim bizim ilk işimiz olacaktır. Bununda böyle bilinmesini istiyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.