DOLAR
34,2531
EURO
37,1557
ALTIN
3.011,41
BIST
8.714,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

İstihdam şampiyonları ödüllendirildi

Batman Valisi Ekrem Canalp’ın katılımıyla Batman Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘2024 yılı Yatırım ve İstihdam Ödülleri Töreni’ yoğun bir katılımla gerçekleşti.

İstihdam şampiyonları ödüllendirildi
22.10.2024 08:19
7
A+
A-

34 FİRMA TEMSİLCİSİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Necat Nasıroğlu Külliyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende 2024 yılında istihdama büyük katkı sağlayan 34 firma plaketle ödüllendirildi. Programda Batman’a yatırım yaparak istihdamı arttıran kadın, engelli ve dezavantajlı grupta yer alan vatandaşları istihdam eden ve yüksek teknolojili ürün üretimini sağlayan istihdam şampiyonu firmalar ödüllendirildi. Programda ayrıca ‘Merhem Projesi İş Birliği Protokolü İmza Töreni’ gerçekleştirildi. Programa Batman Valisi Ekrem Canalp, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, İl Emniyet Müdür Vekili Serkan Serin, Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cafer Öz, İş-Kur Batman İl Müdürü Kaya İlhan Çetinkaya, siyasi parti temsilcileri, kurum-kuruluş müdürleri, STK ve Oda temsilcileri katıldı.

İŞTE ÖDÜL ALAN FİRMALAR:

En çok işbirliği yapılan firma ödüllerini Real Konak Otel, Ernas Tekstil, Icon Tekstil ve Gönülaçar Giyim alırken, en çok engelli istihdam eden firma Mega Teks Tekstil ve Dünya Hastanesi oldu. Engelli girişimci ödülünü Özel Batman Yaşam Rehabilitasyon Merkezi alırken, emekliler yılı etkinliklerine destek olan firmalar Şahmar, İdris Keskin, Yeşil-Grup Gıda, Worldmar AVM, Yaşam Hastanesi, Batman TEKSİAD, Çömçe Et Lokantası, Ataş Giyim, Coşkunlar AVM, Evva Dent Diş Polikliniği oldu. En çok istihdam sağlayan ve yeni yatırım yapan firma ödüllerini de Şahmar Gıda, Çiçek Tekstil, Medical Point, Farbe Tekstil, Sünger Grup Tekstil ve Denimas Tekstil aldı. Kadın girişimcilik ödülünü Artunç Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Tunç aldı. En çok kadın istihdam eden firma ödüllerini Uğur Konfeksiyon ve Yaşam hastanesi alırken, marka yatırım ödüllerini Ramada otel, Farex Tekstil, Petrol Fırın, Ela Tekstil, Hedef Kot Yıkama, Lavi Pazarlama, Biosys Biyomedical ve Işıkveren Tekstil firmaları aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.