DOLAR
34,2020
EURO
37,1152
ALTIN
2.981,85
BIST
9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Hafif Yağmurlu
20°C

Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlandı

Atatürk İlkokulu Öğrencileri, Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Batman Kuyubaşı Toki Hz.Osman Camii’sini ziyaret ettiler.

Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlandı
03.10.2024 09:25
32
A+
A-

Atatürk İlkokulu Öğrencileri, Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Batman Kuyubaşı Toki Hz.Osman Camii’sini ziyaret ettiler.
Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Atatürk İlkokulu ; 4/B , Sınıf Öğretmenleri Siraç AKÇAY ve Öğrencileri Hz .Osman Camiisini ve din görevlileri camii müezzini Abdülhalim TANHAN ,Din İşleri Uzmanı İdris SAV ve okulun velisi olan kuran kursu öğreticisi Sümeyye BİLGİÇ’i ziyaret ettiler.Öğrencilerimizi misafir eden camii müezzini Abdulhalim TANHAN uzun süre öğrencilerle sohbet etti .Cami müezzini; Abdülhalim TANHAN Mevlid-i Nebi Haftası’nın Peygamberi tanıma ve anlama haftası olduğunu belirterek “. Peygamber Efendimiz (sas)’e salât ü selâmlar getirilmeli; O’nun şefaatini ümit edip, ümmetinden olma şuuru tazelenmeli. Can ü gönülden, “Es-salatü ve’s-selamü aleyke ya Resûlellah” demeliyiz. Ya da Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed demeliyiz”dedi.


4/B SINIFI ; VELİ MESLEK TANITIMI ETKİNLİKLERİ
‘Veli Meslek Tanıtımı Etkinlikleri’ kapsamında Öğrencimiz Mehmet Ali BİLGİÇ ‘in Hz.Osman Kuran Kursu Öğreticisi Sümmeye BİLGİÇ ; imamlık-müezzinlik-Kuran Kursu Öğreticisi “meslekleri öğrencilerimize anlattı. Hocalarımızın İlgi çeken anlatımlar ve öğrencimize dağıtılan kitap📚 ve dergiler sayesinde etkinlik öğrencilerimiz için oldukça verimli ve keyifli geçti. 4/B Sınıf Öğretmeni ;Siraç AKÇAY “Çocukların camiyi sevmeleri,camiye tanıtmak-sevdirmek ,oradaki manevi havayı teneffüs etmek ,din görevlilere karşı muhabbet duymaları sağlamak, imamlık , müezzinlik ve Kuran Kursu Öğreticisi meslekleri tanıtmak amacıyla 4/B Sınıfı olarak Hz .Osman camisini ve Kuran Kursunu ziyaret ettik” dedi. AKÇAY; “Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle düzenlediğimiz etkinlikte bizi heyecanla karşılayan ve öğrencilerimize ikramlarda bulunan ve öğrencilerimize hediyeler sunan Kuran Kursu Öğreticisi Sümeyye BİLGİÇ ,Abdulhalim TANHAN ve Din İşleri Uzmanı İdris SAV hocalarıma teşekkürlerimizi sunar ve şahsında bu onurlu görevi ifa eden din görevlilerimizin haftası kutlu olsun”dedi. Öğrencilerimizi misafir eden camii müezzini Abdulhalim TANHAN,Kuran Kursu Öğreticisi Sümmeye BİGİÇ ve Din İşleri Uzmanı İdris SAV hocalarımız haftalarını kutlayan öğrencilere teşekkür ederek uğurladılar. “SIRA BENDE ” etkinliğimizde ;Kuran Kursu Öğreticisi Sümmeye BİLGİÇ velimizin çocuklarımızı balonlarla karşılayarak , getrmiş olduğu kek ,çikolata ve sütü hep beraber afiyetle yediler . Çocuklara sağlıklı bir etkinlik yapmamıza katkı sağlayan Mehmet Ali BİLGİÇ öğrencimizin ailesine teşekkür ediyoruz. Kesesine bereket. Allah razı olsun diyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.