DOLAR
34,1852
EURO
37,0826
ALTIN
2.979,37
BIST
9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

ÖĞRENCİLER AT ÇİFTLİĞİNİ GEZDİLER

ATATÜRK  İLKOKULU   ÖĞRENCİLERİ 4 EKİM HAYVANLARI  KORUMA  GÜNÜN’DE BATMAN AT ÇİFTLİĞİNİ ZİYRET ETTİLER 

ÖĞRENCİLER AT ÇİFTLİĞİNİ GEZDİLER
04.10.2024 10:08
26
A+
A-

Atatürk İlkokulu ;4/B Sınıfı öğrencileri ;4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü kutlamak ,hayvan sevgisi ve hayvanları koruma konusunda farkındalık yaratmak amacıyla öğretmenleri ile birlikte Batman At Çiftliğine gezi düzenlediler.
Atatürk İlkokulu 4/B sınıfı öğrencileri  at çiftliğine eğitim gezisi düzenlendi. Öğrencilerimiz atların beslenmesi, bakımı, eğitimi ve binicilik gibi konularda bilgi edinerek gözlem yaptılar.Ayrıca At Çiftliği’ne yapılan ziyarette ata binme heyecanı da yaşayan öğrenciler, dünyadaki tek hayvan ve insanın birlikte yaptıkları binicilik sporu hakkında önemli bilgiler de öğrendiler.  4/B Sınıf Öğretmeni Siraç AKÇAY;“ Gezi amacımız ; sosyal iletişim, sorumluluk, kendine güven, grurla hareket edebilme bilincini kazanma, doğa ve çevre güzelliklerini tanımaktı. Gezi esnasında hayvanların türleri, yaşadıkları yerler, beslenmeleri ve fiziksel özellikleri ile ilgili bilgi sahibi oldular. AKÇAY;  “Bu gezi sayesinde çocuklarımız keyifli bir gün geçirmenin yanında, sınıf içerisinde öğrendiği bilgileri dışarıda ki ortamda somut olarak görme fırsatı yakaladılar.” dedi. 4/B öğrencileri düzenlenen bu etkinliklerle, dolu dolu bir gün geçirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.