DOLAR
34,1852
EURO
37,0826
ALTIN
2.979,37
BIST
9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

“Seçilenler sorumluluklarını yerine getirmeli”

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, kentin bazı mahallelerinde altyapı, doğalgaz ve yol-kaldırım hizmetlerinin eksikliğine dikkat çekti.

“Seçilenler sorumluluklarını yerine getirmeli”
09.10.2024 14:52
6
A+
A-
  1. Yüzyılda bu tür eksikliklerin kabul edilemez olduğunu kaydeden Başkan Yılmaz, “Halkın refahı, huzuru ve temel ihtiyaçları gözetilerek hizmetlerin yürütülmesi gerekiyor. Hizmet götürmeyen kesimler bu durumun birinci derecede sorumlusudur. Kendi toplumuna hizmet etmeyenler, yaşanan sorunların baş sorumlusudur” dedi.

“KIŞA GİRİYORUZ DOĞALGAZ YOK, YOLLAR ÇAMUR”

İmkan ve malzeme eksikliği gibi bahanelerin kabul edilemeyeceği bir çağda olunduğunu belirten Yılmaz, “Ancak ne yazık ki Batman’ın birçok mahallesinde doğalgaz, yol, kaldırım ve altyapı sorunları hala çözülebilmiş değil. Kışa giriyoruz, doğalgazın olmadığı, yolları çamur içinde kalan, yürüyecek kaldırım bulamayan mahallelerimiz var. Bu utanç duyulması gereken bir tablo. Sizler bu görevleri halkın sorunlarını çözmek ve taleplerini karşılamak için üstlendiniz. Ancak ne yazık ki belirli kesimlere yapılan yatırımlar, diğer kesimlerin göz ardı edilmesine neden oluyor. Doğalgazı olmayan, yolları yürünemeyen mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın talepleri duyulmalı” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.