DOLAR
34,1852
EURO
37,0826
ALTIN
2.979,37
BIST
9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

TÜBİTAK’DA BAŞARI

TÜBİTAK Yarışmalarında İlimizden Anlamlı Başarı

TÜBİTAK’DA BAŞARI
31.05.2024 08:52
4
A+
A-

Türk Telekom Anadolu Lisesi ve Batman Bilim ve Sanat Merkezi, TÜBİTAK 55. Lise Öğrencileri ve 18. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Türkiye Finallerinde iki büyük ödül kazandı.

Ankara ATO Congresium’da düzenlenen törende, Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri Zeliha Coşkun’un danışmanlığında hazırladıkları projeyle Türk Dili ve Edebiyatı alanında Türkiye ikincisi oldu. Batman Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri ise öğretmenleri Mehmet Aslan’ın danışmanlığında hazırladıkları projeyle Kimya alanında teşvik ödülü aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, “Bu başarı, gençlerimizin azim ve kararlılıkla çalıştıklarında neler başarabileceklerinin en güzel örneğidir. Öğretmenlerimiz Zeliha Coşkun ve Mehmet Aslan’a, öğrencilerimize verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum,” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.