DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Advert
Advert

Sağlık çalışanlarının taleplerini dinlediler

Türkiye’de kısa sürede 81 ilde teşkilatlanarak en hızlı büyüme rekorunu kıran Genç Sağlık Sendikası saha ziyaretlerini sürdürüyor.

Sağlık çalışanlarının taleplerini dinlediler
Advert
25.06.2024 15:26
3
A+
A-

Genç Sağlık Sendikası Genel Başkanı Osman Kaya ve beraberindeki yönetim heyeti, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında sağlık çalışanlarının sorun ve talepleri dinlenerek istişarede bulunuldu. Genç Sağlık Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından Batman sağlık kurum ve kuruluşları ziyaret edildi. Genç Sağlık Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından Batman ilindeki sağlık kurum ve kuruluşları ziyaret edildi. Genç Sağlık Sendikası Genel Merkez Yönetim Kurulunun yeni durağı Batman oldu. Genel Başkan Osman Kaya ve beraberindeki yönetim heyeti, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında sağlık çalışanları ile sorun ve talepleri üzerine istişare edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.