DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Advert
Advert

İŞ ADAMI KÜÇÜKLER, YİNE KENDİNE YAKIŞANI YAPTI

Türkiye genelinde yaptığı insanı yardımlar ve sosyal projelerle adından söz ettiren genç iş insanı Yakup Küçükler, yine kendine yakışanı yaparak SMA hastası bir bebeğe sahip çıktı.

İŞ ADAMI KÜÇÜKLER, YİNE KENDİNE YAKIŞANI YAPTI
Advert
19.07.2024 13:51
15
A+
A-

‘Bebeğimiz 9 günlükken topuk kanımdan alınan örnekle SMA denilen ölümcül kas hastalığı teşhisi konuldu.’ diyen genç iş insanı Yakup Küçükler sözlerini şöyle sürdürdü; “Ankara’da yaşayan bebeğimizin Bilgi Yüksel’in ciddi anlamda desteğe ihtiyacı olduğunu öğrendim. Bu hastalığın tedavisi sadece yurt dışında yapılıyor. Tedavi ücreti de ailenin tek başına kaldırabileceği bir miktar değil. Artvin daha önce bunu başardı. Yine başaracağımıza inanıyorum. Halkımıza güveniyoruz, herkes olumlu dönüşler yapıyor. Az çok demeden herkesin yardımına ihtiyacımız var.” dedi.

“SMA NADİR GÖRÜLEN BİR HASTALIKTIR”

Hayırsever genç iş insanı Yakup Küçükler; “Spinal müsküler atrofi (SMA), emekleme, yürüme, dik oturma, baş hareketlerini kontrol etme yeteneğini etkileyen, kaslarda zayıflama yanı sıra kasların incelmesi ve küçülmesi olarak bilinen atrofiye neden olan nadir görülen genetik bir hastalıktır. SMA türlerinde nefes alma ve yutmayı sağlayan kaslarda zarar görür.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.