DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Advert
Advert

Kırtasiye yardımları yüz güldürdü

Umut Kervanı Derneği, Batman’da yetim ve ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrenciye kırtasiye yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.

Kırtasiye yardımları yüz güldürdü
Advert
08.09.2024 15:41
9
A+
A-

Umut Kervanı, 2024-2025 yeni eğitim-öğretim yılının başlaması öncesi Batman’da ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmayarak kırtasiye yardımında bulundu. Umut Kervanı Batman Derneği Başkanı Nurettin Teymur yaptığı açıklamada, yetim ve ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrenciye kırtasiye yardımı yaptıklarını söyledi. Bu yardımları hayırseverlerin desteğiyle yaptıklarını ifade eden Teymur, çok sayıda ihtiyaç sahibi ailenin olduğunu ancak imkanlarının hepsine yetmediğini vurguladı. Teymur, “Batman Umut Kervanı olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapmaya devam ediyoruz. Batman Umut Kervanı olarak yılın 12 ayı boyunca yetim ve muhtaç ailelere yardımda bulunmaktayız. Bu yardımlarımızın devam etmesi adına Batman’daki esnafımızı tek tek gezerek öğrencilerimiz için yardım talebinde bulunduk. Kendileri de sağ olsunlar buna karşılık verdiler” dedi.

“HAYIRSEVERLER MUHTAÇLARI UNUTMASIN”

Hayırseverlere muhtaçların unutulmaması çağrısında bulunan Teymur, “Yüzlerce ailemize kırtasiye yardımında bulunduk. Çocuklarımızın başarılarını diliyorum. Gönül isterdi ki binlerce aileye ulaşalım ancak imkanlarımız da bu konuda kısıtlıdır. Duyarlı esnaf ve hayırseverlerimize tekrardan bir çağrıda bulunmak istiyorum. Yetim ve muhtaç ailelerimizi unutmayalım. Onlardan yardımlarımızı esirgemeyelim. Bu vesileyle 2024-2025 yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.